Ana sayfa Sosyal Medya Ve işte Eva Luna! Özge Özder kızının yüzünü ilk kez gösterdi! Aynı annesi!

Ve işte Eva Luna! Özge Özder kızının yüzünü ilk kez gösterdi! Aynı annesi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Özge Özder, Sadakatsiz dizisinde oynarken hamile olduğunu öğrenmiş ve dizideki görevine doğuma kadar devam etmişti. Doktor Derya karakterine hayat veren oyuncu, hamileliği boyunca ekranda yer aldı. Doğumdan bir kaç gün öncesine kadar da çalışmaya devam etti. İzleyicinin hamileliğinin her dönemine şahit olduğu ünlü oyuncu, 11 Şubat’ta kızı Eva Luna’yı dünyaya getirdi.

Herkesin merakla beklediği Eva Luna’nın yüzünü oyuncu 40’ı çıkana kadar göstermedi. Müzisyen Sinan Güleryüz ile evli olan Özge Özder, hafta içinde kızının 40’ı çıkınca, uzaktan da olsa biraz gösterdi kızını.

Yine de oyuncunun hayranları ve takipçileri, Luna’yı tam olarak görememişti. Özge Özder, dün instagram sayfasından Sadakatsiz setinden çıkıp kızına heyecanla gittiği o anları paylaştı.

Ve işte Eva Luna! Özge Özder kızının yüzünü ilk kez gösterdi! Aynı annesi! 11

Kızını kucağına alıp hasret gideren oyuncunun yayınladığı videoyu izleyenler, Eva Luna’yı görmek için heyecanla bekledi ama Özder yine göstermedi kızının yüzünü.

Ancak bu sabah, bir Pazar sürprizi yapan oyuncu, kızı ve eşi ile verdikleri bir poz instagram sayfasında yükledi. Hayranları, sevenleri, takipçilerinin merakla beklediği o fotoğraf sonunda gelmişti.

Yorum ve beğeni yağan fotoğrafta Özge Özder’in kızı Luna’nın annesine ne kadar benzediğini pek çok takipçisi yazıyor. Özder’in yaptığı paylaşıma ‘Aynı annesi’ yorumları yağarken, maşallah ve nazar boncuklu emojilerle dolmaya başladı yorumlar.

İşte Özge Özder, eşi ve kızı Eva Luna…

Ve işte Eva Luna! Özge Özder kızının yüzünü ilk kez gösterdi! Aynı annesi! 12

Özder, ayrıca geçtiğimiz günlerde meslektaşları Burcu Binici, Begüm Birgören ve Aslı Tandoğan’ın kızlarını ziyarete geldikleri günden kareleri de paylaştı… Bu anları instagram’dan sonra da Youtube kanalından video olarak yayınladı.

İşte o paylaşım:

Ve işte Eva Luna! Özge Özder kızının yüzünü ilk kez gösterdi! Aynı annesi! 13

Ve işte Eva Luna! Özge Özder kızının yüzünü ilk kez gösterdi! Aynı annesi! 14

Ve işte Eva Luna! Özge Özder kızının yüzünü ilk kez gösterdi! Aynı annesi! 15