Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Masumlar Apartmanı’nda Gülben karakteri Merve Dizdar’ın içine dokunuyor!

Masumlar Apartmanı’nda Gülben karakteri Merve Dizdar’ın içine dokunuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Masumlar Apratmanı dizisi geçtiğimiz Salı günü ilk bölümü ile izleyicilerle buluştu. Büyük beğeni toplayan dizi ile ilgili geri dönüşler çok olumlu oldu. Daha ilk bölümden milyonlarca izleyici dizinin hayranı oldu bile… Masumlar Apratmanı’nda Gülben karakterine hayat veren Merve Dizdar da başarılı performansı ile göz doldurdu.

Ünlü oyuncu, gerçek hayattan uyarlanan dizideki rolüyle ilgili detayları Posta gazetesindeki röportajında anlattı. Oyuncu, dizinin hem etkileyici hem de çekimlerinin zorlu olduğunu söyledi.

Merve Dizdar, yeni dizisi hakkında şöyle konuştu: “İlk bölümümüzle seyircimizle buluştuk. ‘Masumlar Apartmanı’ etkileyici ve zor bir iş. Hikaye gerçek olduğu için oynarken çok etkileniyorum. Empati yapınca çok zor oluyor. Bu travmatik hayatları oynarken içimize dokunuyor.”

Gülben karakterini çok seven oyuncu, büyük bir keyifle de canlandırıyor. Ekranda izleyicileri bir hayli üzen bir karakter Gülben. Kimsenin ona önem vermemesi, ne söylediğine dikkat etmemesi ve duygularının da önemsizmiş gibi gösterilmesi izleyicilerin yüreklerine dokundu.

Merve Dizdar karakteri şu şekilde anlattı. ” O kadar güzel bir karakter ki! Nahif, kibar, hassas, duygusal ve hep çocuk ruhlu. Gülben olmak çok zor ama bir o kadar da umut verici. Çok seviyorum çok!”

Yaşamı takıntılarla dolu iki kız kardeşten birisi Merve Dizdar ve Gülben karakterini canlandırıyor. Ezgi Mola ise ablası Safiye olarak ekranda yer alıyor…

Takıntılı birisini canlandırmanın kendisini yorduğunu itiraf eden Merve Dizdar, “Çok yorucu bir durum, takıntılı olma hali zor bir şey. Hayat onlar için o kadar zor ki. Onlarla yaşayanlar da perişan oluyor. Takıntılarımızla bir şekilde baş etmeyi öğrenmemiz lazım yoksa hastalık boyutuna varıyor” diye konuştu.