Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı’ndan büyük bir ayrılık iddiası var!

Masumlar Apartmanı’ndan büyük bir ayrılık iddiası var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in salı akşamları yayınlanan reyting birincisi dizisi Masumlar Apartmanı’yla ilgili çok şaşırtacak bir iddia paylaşıldı. Dün akşam reytinglerde yine birinci olmasına rağmen oranlarda düşüş yaşayan diziden bir oyuncunun ayrılacağı iddia edildi.

Masumlar Apartmanı, birinci sezonun sonunda başrol oyuncularından Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılığıyla sarsılmıştı. Sahnelerin kendisine çok ağır geldiğini söyleyen Abdullah, diziden ayrılmaya karar vermiş senaristler de canlandırdığı İnci karakterini öldürmeye karar vermişti.

İkinci sezonda genç oyuncu Melisa Şenolsun ekibe dahil oldu. Üniversite öğrencisi Rüya’yı canlandıran Şenolsun, bir türlü İnci’nin yerini tutamadı. İzleyici Rüya karakterini sevmezken, Melisa Şenolsun’un gelişi reytinglere de olumlu bir etki göstermedi.

Masumlar Apartmanı'ndan büyük bir ayrılık iddiası var! 7

Bunun üzerine Melisa Şenolsun’un diziden ayrılacağı öne sürüldü. TV100’ün haberine göre on haftalarda Masumlar Apartmanı dizisinin reytinglerindeki çarpıcı düşüş dikkat çekiyordu. Bunun üzerine senaristler senaryoda değişikliğe gitti ve Rüya’yı hikayeden çıkarmaya karar verdi.

Rüya’nın yerine Han’ın eski nişanlısı Ceylan hikayeye girecek. Ceylan’ı da Aslıhan Gürbüz canlandıracak. İzleyiciler tarafından Gürbüz’ün Masumlar Apartmanı’na girişi çok olumlu karşılandı. Masumlar Apartmanı, uzun süredir ekranlardan uzak olan Aslıhan Gürbüz’ü yeniden hayranlarıyla buluşturacak.