Ana sayfa Sosyal Medya Ada Masalı’nın günü değişince sosyal medyada meydan Masumlar Apartmanı’na kaldı!

Ada Masalı’nın günü değişince sosyal medyada meydan Masumlar Apartmanı’na kaldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çok uzun zamandır salı akşamları sosyal medya paylaşımlarında liderliği Star TV dizisi Ada Masalı elde ediyordu. Dizi, reyting birincisi Masumlar Apartmanı’nı geride bırakmayı başarıyordu. Ancak Ada Masalı’nın günü değişince sosyal medyada meydan Masumlar Apartmanı’na geçti.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 9 Kasım Salı günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre salı gününün galibi TRT 1 dizisi Masumlar Apartmanı oldu.

Masumlar Apartmanı hem reytinglerde hem de sosyal medya paylaşımlarında günün birinciliğini elde etti. Son zamanlarda reytinglerde düşüş yaşasa da birinciliği elden bırakmayan Masumlar Apartmanı, Ada Masalı’nın gününün değişmesiyle sosyal medya liderliğini de ele geçirdi. Masumlar Apartmanı hakkında dün gün boyunca sosyal medyada 5 bin 244 paylaşım yapıldı.

Ada Masalı'nın günü değişince sosyal medyada meydan Masumlar Apartmanı'na kaldı! 7

Bu hafta ikinci bölümü yayınlanan Star TV dizisi Sana Söz ise listenin ikinci sırasında yer aldı. Başrollerinde Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya’nın paylaştığı Sana Söz, çarpıcı hikayesiyle dikkat çekse de reytinglerde istenilen başarıyı yine elde edemedi. Yeni dizi, hakkında yapılan 4 bin 298 paylaşımla ikinci sırada yer aldı.

Fox TV’nin bu sezon en başarılı dizilerinden biri olan Evlilik Hakkında Her Şey ise 2 bin 358 paylaşımla üçüncü oldu. Gökçe Bahadır’ı uzun süre sonra ekrana döndüren dizi, izleyiciler tarafından çok beğeniliyor.

Günün sonuncusu ise Yalancı oldu. Show TV’de yayınlanan dizi özellikle Salih Bademci’nin müthiş oyunculuğuyla dikkat çekiyor. Ancak dizi inatla reytinglerde çok başarısız olmaya devam ediyor. Bademci’nin başrolü Burçin Terzioğlu ile paylaştığı Yalancı, 2 bin 42 paylaşımla listenin sonuncu sırasında yer aldı.