Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz, İkimizin Sırrı, Baht Oyunu… Yeni sezonda kaç dizi sona erdi?

Son Yaz, İkimizin Sırrı, Baht Oyunu… Yeni sezonda kaç dizi sona erdi?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekran dünyası son derece acımasız. Büyük emek ve hevesle ortaya çıkarılan yeni diziler reytingleri düşük geldiğinde fazla düşünülmeden final yaptırılıyor. Yeni sezon da son derece sert geçti. En çok final yapan kanallar arasında birinciliği Fox TV aldı.

Twitter’da dizi yorumları yapan Fısıldayan Adam isimli hesap yeni sezonun başladığı 1 Eylül’den bu yana final yapan dizilerin bir listesini yaptı. Liste, dizi dünyasının ne kadar acımasız ve sert olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

Bu listeye göre 1 Eylül’den bu yana geçen yaklaşık 1,5 ayda yedi dizi sona erdi. Bu yapımların kimisi yaz dizisi olarak başlamış kimisi de izleyiciye daha yeni merhaba demişti. Buna göre 1 Eylül’den bu yana ekrana veda eden diziler şunlar oldu:

Son Yaz, İkimizin Sırrı, Baht Oyunu... Yeni sezonda kaç dizi sona erdi? 13

Yaz dizisi olarak başlayan ancak bir türlü reytinglerde tutturamayan Kazara Aşk, 13. bölümde final yaptı. Başrollerinde; Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler’in yer aldığı yer aldığı Kazara Aşk, Star TV’de yayınlanan bir romantik komediydi.

Son Yaz, İkimizin Sırrı, Baht Oyunu... Yeni sezonda kaç dizi sona erdi? 14

Ardından Fox TV’de yayınlanan Uzak Şehrin Masalı beşinci bölümünde ekranlara veda etti. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde parlayan Aslıhan Güner’in dört gözle beklediği dizi reytinglerde o kadar kötüydü ki çok fazla dayanamadan yayından kaldırıldı.

Son Yaz, İkimizin Sırrı, Baht Oyunu... Yeni sezonda kaç dizi sona erdi? 15

Başrollerinde genç oyuncular Leyla Feray ve Aras Aydın’ın yer aldığı ATV dizisi İkimizin Sırrı naif hikayesiyle dikkat çekmişti. Ancak bekleneni gerçekleştiremedi ve reytinglerde çok zayıf kaldı. İkimizin Sırrı 10. bölümde final yaptı.

Son Yaz, İkimizin Sırrı, Baht Oyunu... Yeni sezonda kaç dizi sona erdi? 16

Show TV de bir dizinin finaline karar verdi. İrlandalı hristiyan bir gençle müslüman bir kızın imkansız ve eğlenceli aşkını anlatan İçimizden Biri, iddialı oyuncularına rağmen tutunamadı. Dizi reyting savaşına yenilerek altıncı bölümde sona erdi.

Son Yaz, İkimizin Sırrı, Baht Oyunu... Yeni sezonda kaç dizi sona erdi? 17

Geçen sezon başlayan Fox TV dizisi Son Yaz, yeni sezonda yeni hikayesiyle izleyicinin karşısına çıktı. Bir önceki sezonda yan rollerde yer alan Hafsanur Sancaktutan ve Alperen Duymaz’ı ön plana çıkaran dizinin bu taktiği tutmadı. Dizi 26. bölümünde izleyicilere veda etti.

Son Yaz, İkimizin Sırrı, Baht Oyunu... Yeni sezonda kaç dizi sona erdi? 18

Kanal D’nin yaz boyuncu çok sevilen dizisi Baht Oyunu diğerlerinin aksine reytinglerde son derece başarılı gidiyordu. Ancak yeni rakiplerin yayına girmesi ve reytinglerde yaşanan zayıflama üzerine kanal diziyi dozunda bıraktı ve 17. bölümde sona erdirdi.

Son Yaz, İkimizin Sırrı, Baht Oyunu... Yeni sezonda kaç dizi sona erdi? 19

Reyting savaşının son kurbanı ise yine bir Fox TV dizisi olan Yalancılar ve Mumları oldu. Başrollerinde Ceren Moray ve Elçin Sangu’nun bulunduğu dizinin hikayesi aslında çok dikkat çekiciydi. Ancak çok güçlü rakipler karşısında yenik düştü ve sadece beş bölüm yayınlanabildi.