Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı’nın Han’ı Birkan Sokullu’nun görünmez kazası!

Masumlar Apartmanı’nın Han’ı Birkan Sokullu’nun görünmez kazası!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Birkan Sokullu, son dönemde Masumlar Apartmanı dizisinde sergilediği başarılı performans ile dikkatleri çekiyor. Ünlü oyuncu, dizide hikayenin merkezinde yer alıyor ve Han karakterinin duygularını da izleyicilere geçiren bir başarı ortaya koyuyor.

Merve Dizdar, Ezgi Mola ve Farah Zeynep Abdullah ile birlikte bu sezonun en başarılı yapımlarından birisinin başrolünde yer almak, oyuncunun kariyeri bakımında da çok önemli fırsatları önüne getiriyor. Sokullu, bu dizi ile birlikte çok daha geniş kitleler tarafından tanındı ve hayran kitlesini de hızla artırıyor.

Sosyal medyada da hakkında çok konuşulan isimlerden olan Sokullu, geçtiğimiz günlerde yaşadığı talihsizlik ile de dikkatleri çekti. Oyuncu, yaşadığı sorun nedeniyle hastaneye gitmek durumunda kaldı.

Dizi hayranlarının meraklandığı ve durumunu merak ettiği oyuncu iyi olduğu açıklamasıyla da yüreklere su serpti. Nişantaşı’nda hastane çıkışı görüntülenen oyuncu, yaşadığı talihsizliği de şu sözlerle anlattı:

“Korkulacak bir durum yok. Geçenlerde yürüyüş yaparken ayağımı incittim. Şu anda iyiyim.”

Birçok dizi hayranı “sette mi bir şey oldu” diye soruyordu. Ancak Birkan Sokullu’nun sette değil yürüş sırasında ayağını incitmesi de açıklaması ile ortaya çıkmış oldu.

Masumlar Apartmanı dizisinin 27. yeni bölümü de 23 Mart Salı akşamı ekrandaki yerini alacak. Dizide eğlenceli anlara da şahitlik edeceksiniz.