Ana sayfa Sosyal Medya Baraj dizisi final mi yapıyor yoksa Gizem Karaca’nın sözleri bir yanlış anlaşılma mı?

Baraj dizisi final mi yapıyor yoksa Gizem Karaca’nın sözleri bir yanlış anlaşılma mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen yıl Mart ayında yayın hayatına başlayan ancak ilk 2 bölümden sonra pandemi arası veren Baraj dizisi, Salı akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin sezon sonunda final yapacağına yönelik bazı iddialar var. Bu iddiaların kaynağı ise Gizem Karaca ama, bu bir yanlış anlaşılma da olabilir.

Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un ardından diziye geçtiğimiz aylarda Gizem Karaca da Bahar karakteri ile katılmıştı. Ünlü oyuncu İzmir’deki yaşamını özlerken, dizi setinde de çok yoğun çalıştıklarını anlattı. Oyuncu, Haziran ayına kadar da dizi çekimleri olduğu için bir planının olmadığını söyledi.

Gizem Karaca, sezon sonunda Baraj dizisinin final yapacağını net olarak söylemedi ama sözlerinden böyle bir anlam çıkartıldı. Belki de ünlü oyuncu sezon finalinden bahsediyordu.

“Açıkçası şu an sezon sonunu bekliyoruz. Dizi olduğu için şu an Mayıs sonuna kadar, Haziran’a kadar çok plan yapamıyoruz. Yani dizi final yaptığında yaz için bilmiyorum biraz yordu beni bu dizi. Film yapar mıyım, yapmaz mıyım bilmiyorum.”

Baraj dizisinin akıbeti bilinmiyor. Gizem Karaca’nın finalden kastı sezon finali de olabilir, tabii ki olmayabilir de… Baraj dizisinin son haftalarda düşen reytingleri ve hikayenin gidişine yönelik de ciddi eleştiriler olduğu da ortada.

Setin çok yoğun geçtiğine de değinen oyuncu, “İyi, set yoğun. Bugün setim yoktu. Cildimle ilgili bu aralar sorun yaşıyorum. o yüzden geldim, doktordan çıktım. Allah’tan maske ile gizleyebiliyoruz” diye konuştu.

2-3 senedir İzmir’de yaşadığı hayatını özleyen oyuncu, bunu net bir şekilde de ifade etti.

Karaca, “Ben 2-3 senedir İzmir’de yaşadığım için böyle İzmir’i özlüyorum çalışırken. Her gün setimiz olduğu için gidip gelemiyorum. O yüzden insan biraz özlüyor evini” açıklamasında bulundu.

Sakinliği ve temiz havaya çok alıştığını ve İstanbul’un kendisine çok yoğun geldiğini anlatan oyuncunun röportajını videoda bulabilirsiniz.