Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı’nın reyting sorunu için yeni kararlar alındı!

Masumlar Apartmanı’nın reyting sorunu için yeni kararlar alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — TRT1 ekranlarında izleyiclierle Salı akşamları buluşmaya devam eden Masumlar Apartmanı, ikinci sezona yine iyi bir başlangıç yaptı. Ancak dizinin geçen sezon elde ettiği yüksek reytingleri bir türlü alamaması dikkatlerden kaçmıyor.

Farah Zeynep Abdullah’ın kadrodan ayrılmasından sonra Melisa Şenolsun hikayeye dahil oldu. Ancak oyuncunun gelişi izleyicilerde büyük bir heyecana yol açmadı. Merve Dizdar, Ezgi Mola ve Birkan Sokullu başrolün hakkını veren performansları ile yine takdir kazandı.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan Masumlar Apartmanı ne yazık ki, ilk sezonunda bulduğu yüksek ilgiyi izleyicilerden tekrar bulamıyor… Bu durum da senaristlerin ve yapım ekibinin bazı kararlar almasına neden oldu.

Bu kararlardan en önemlisi hikayeye yeni karakterler eklenmesi ve bu karakterleri de ünlü isimlerin canlandırması olarak belirlendi. Bu noktada da yapımcı Onur Güvenatam’ın çeşitli oyuncularla görüşmeler yapmaya başladığı belirtiliyor.

Masumlar Apartmanı dizisi özellikle kadın izleyicilere hitap eden Fox TV’nin Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizisinin yükselişi nedeniyle birinciliğini kaybetme tehlikesi de yaşıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın sezona geç başlayacak olması Salı rekabeti için diğer yapımlara avantaj sağladı. atv dizisi de geri döndüğünde artık reytinglerde çok çetin bir durum ortaya çıkacak.

İşte bu zorlu dönemi başarıyla geçmek için Masumlar Apartmanı senaryo ekibi yenilikler yaparak hikayenin daha çok ilgi çekmesi adına yeni kararlar alıyor. Yakında bu kararların izlerini görmeye başlayacağız.