Ana sayfa Dizi Fragmanları Masumlar Apartmanı’nın yeni karakteri Ceylan dengeleri sarsacak!

Masumlar Apartmanı’nın yeni karakteri Ceylan dengeleri sarsacak!

tarafından ker_def

TRT1 ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden Masumlar Apartmanı dizisi elde ettiği reytingler ile geçen sezonu aratsa bile, yine de birincilikler almaya devam ediyor. 19 Ekim Salı akşamı yayınlanacak olan 43. bölümde ise önemli gelişmeler yaşanacak. Diziye yeni bir karakter giriş yapacak. Han’ın eski aşkı Ceylan geliyor… Tabii ki Ceylan’ın gelişi en çok da Han’ın yaralarını sarmasına yardım eden Rüya’ya sıkıntı çıkartacak. Ceylan karakterini kimin canlandıracağının henüz ortaya çıkmadığını da belirtelim.

Masumlar Apartmanı’nda herkes karanlığı ile yüzleşiyor. Yeni bölümde Safiye’nin korkularından kurtulma çabasını da heyecanla izleyeceksiniz. TRT 1’in izlenme rekorları kıran ve tüm kategorilerde reyting birincisi olan “Masumlar Apartmanı” dizisinin 43. bölümünde başka neler olacak? İşte detaylar:

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Masumlar Apartmanı, çarpıcı öyküsüyle yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Yeni bölümleri merakla ve heyecanla beklenen “Masumlar Apartmanı” nda bu hafta neler olacak:

Safiye, yaşadığı hayal kırıklığının ardından beklenmedik şekilde canlı ve neşelidir. Naci ise içinde bulunduğu çıkmazı çözebilmek için çaresizce çırpınır.

Gülben, Safiye’nin halinden endişe duysa da elinden bir şey gelmez. Bir yandan da Şennur ve eltileriyle geçireceği günü sorunsuz atlatabilme derdindedir. Ancak yüzleşmek zorunda kalacağı bazı gerçekler onu daha da derin bir endişeye sürükleyecektir. Sonunda korkularından kurtulmak için attığı adım, belki de hayallerinin sonu olacaktır.

Ceylan’ın dönüşü, Han’da hiç kapanmamış bir yarayı yeniden kanatır ve hıncını Rüya’nın yaralarına sebep olan kişiden çıkarır.