Ana sayfa Sosyal Medya Meğer ne yetenek varmış! Ahsen Eroğlu’ndan Canan Ergüder’e çok şaşırtan hediye!

Meğer ne yetenek varmış! Ahsen Eroğlu’ndan Canan Ergüder’e çok şaşırtan hediye!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Menajerimi Ara dizisinin oyuncusu Canan Ergüder’in, geçtiğimiz günlerde meme kanserine yakalandığı ve bir süre sonra diziye zorunlu bir ara vereceği gündeme gelmişti. Oyuncunun 1,5 ay kadar önce öğrendiği rahatsızlığı nedeniyle bir ameliyat geçirdiği ve tedavisinin sürdüğü kendi açıklamasıyla öğrenilmişti.

Ergüder, moralinin iyi olduğunu, tedavisine başlandığını, bu süreçte pandemi koşullarının da zorlaması nedeniyle Menajerimi Ara dizisinde 3 bölüm daha yer aldıktan sonra bir süre olamayacağını belirtmişti.

Bu yaz sezon arası vermesi ve sonrasında yeni sezonda tekrar yayınlanması beklenen diziye Canan Ergüder veda etmedi. Ay Yapım’dan yapılan açıklamada da Canan Ergüder’in sağlığı el verdikçe dizide olacağı belirtilen bir açıklama da yapıldı.

Yaşanan gelişmeler Canan Ergüder’in hayranlarını, izleyenlerini de üzdü. Ancak oyuncunun morali yüksek ve süreci de olumlu bir şekilde geçiriyor.

Bu arada dizide asistanı Dicle’ye hayat veren Ahsen Eroğlu da ustası konumundaki Canan Ergüder için çok özel bir hediye hazırlamış.

Canan Ergüder, instagram sayfasından Ahsen Eroğlu’nun hediyesini paylaştı. Eroğlu’nun oyunculukta olduğu kadar, çizimde de çok yetenekli olduğu, yapılan bu paylaşımla ortaya çıktı.

Sizce de çok başarılı bir çizim değil mi?

Meğer ne yetenek varmış! Ahsen Eroğlu'ndan Canan Ergüder'e çok şaşırtan hediye! 7