Ana sayfa Dizi Haberleri Mehdi’ye son bakış! Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi’nin kaderi bu akşam belli oluyor!

Mehdi’ye son bakış! Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi’nin kaderi bu akşam belli oluyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz hafta yeni bölümü yayınlanmayan Doğduğun Ev Kaderindir’in bu akşam ekrana gelecek olan 37. bölümü heyecanla bekleniyor! Zira tanıtımları dönmeye başlayan dizide Mehdi’nin vurulması, acılı bir vedanın da habercisi oldu! Hapiste karşılaştığı Cengiz’in tuzağına düşen Mehdi, kurtulmaya çalışırken yakınlarını da işe bulaştırdı!

Zeynep’in ve Barış’ın evinin kurşunlanmasının suçunu Mehdi’ye atmaya çalışırken bu durumun olayları başka bir yere götüreceği de yeni bölüm tanıtımda görülüyor.

Bahçede kucağında bebekle kurşunlardan kaçmaya çalışan Zeynep’e siper olan Mehdi’nin 3 kurşunla yaralandığı görülüyor. Mehdi’ye hayat veren İbrahim Çelikkol’un, geçtiğimiz hafta diziden ayrılacağı gündeme gelmişti.

Karakterin artık çıkış noktası kalmayınca dizideki hikayesinin de bitirileceği ortaya çıktı! Engin Öztürk ve Demet Özdemir’in başrol olarak devam edeceği projede Mehdi’nin gerçekten ölerek mi diziden ayrılacağı yoksa iyileştikten sonra çekip gideceği bilinmiyor ama fragman o kurşunlarla ölümün geldiğini gösteriyor!

37. bölümde Mehdi’nin kaderinin tayin edileceği bir hafta öncesinden anlaşılmıştı. Şimdi izleyenler heyecanla bu akşam ekrana gelecek olan bölümü bekliyor.

Mehdi'ye son bakış! Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi'nin kaderi bu akşam belli oluyor! 7

Mehdi, dizinin takipçilerini son haftalarda çok fazla sinirlendiren bir karakteri dönüşmüştü. Bir anda olmadık bir değişim yaşayan Mehdi ve Zeynep’in zaten asla bir araya gelme ihtimali kalmamıştı.

Görünen o ki izleyicinin de umudunu kestiği bu durum, Mehdi’nin diziden ayrılığı ile sonuçlanıyor. Tabii bu noktadan sonra diziye nasıl bir heyecan unsuru katılacağı da merak konusu.

Mehdi’nin gidişiyle birlikte başka karakterler mi diziye dahil olacak henüz belli değil. İzleyip göreceğiz.

Bu arada diziye yeni bölümde Kırmızı Oda’da Erkan Petekkaya’nın oynadığı Sadi de diziye konuk oyuncu olarak geliyor.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 37. bölüm 2. fragmanı: