Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinden ayrılan bir ünlü geri dönüyor!

Yasak Elma dizisinden ayrılan bir ünlü geri dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden Yasak Elma, pazartesi akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin her bölümü heyecan dalgası şeklinde geliyor. Yasak Elma’da hikayenin sıklıkla büyük değişimler geçirmesine de artık izleyiciler alıştı. Bu dizide ne olursa olsun, hiçbir izleyici garipsemiyor…

4 sezon içinde birçok ünlü ismin kadrosunda yer aldığı, geniş bir ekip ile çalışmaları sürdüren Yasak Elma dizisinden yeni bir gelişme var… Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, geçmişte rol alan bir ünlü isim yeniden diziye dönüş yapacak.

İşte bu ünlü ismin kim olacağı konusunda herkes merak içinde. Bazı hayranlar Halit karakterini canlandıran Talat Bulut olup olmayacağını soruyor. Ancak Bulut daha önce de çıkan benzer söylentilerde, Yasak Elma defterinin kapandığını söylemişti. Yani Halit karakteri hikayede ölmüş olsa da bir şekilde hayali olarak dahil edilir mi diye düşünler vardı, ancak bu da pek mümkün görünmüyor.

Bir başka iddia ise Kerim karakteriyle hikayede yer alan Gökhan Alkan’ın yapıma dönebileceği şeklinde ama bu da sosyal medyadaki dedikodudan başka bir şey değil… Yasak Elma dizisine geri dönecek isim yakında ortaya çıkacak.

Kaya karakterine hayat veren Barış Kılıç’ın yeniden dönme ihtimali de konuşuluyor. Yasak Elma dizisinde yine hikayede yapılacak değişim ile izleyicinin ilgisinin yüksek kalması sağlanmaya çalışılıyor.

Yapımcı Medyapım için artık bu durum klasik bir hal aldı ve özellikle de uygulanıyor.