Ana sayfa Dizi Fragmanları Sadakatsiz dizisi yine ters köşe yaptı! Asya’nın geçmişindeki karanlık ortaya çıktı!

Sadakatsiz dizisi yine ters köşe yaptı! Asya’nın geçmişindeki karanlık ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Sadakatsiz dizisi, ilk 6 bölümüyle çok başarılı bir çizgi tutturdu. Dizinin hikayesi ve oyunculuk performansları da her geçen hafta izleyicileri daha da fazla etkiliyor… Asya’nın kendisini aldatan eşi Volkan ve çevresindekilerden intikam alma yolculuğunda çok önemli detaylar ortaya çıktı.

Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un başrollerinde yer aldığı dizinin 18 Kasım Çarşamba günü yayınlanacak olan 7. yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Asya’nın annesinin de babası tarafından aldatıldıktan sonra intikam almak için kötü yollar denediği ortaya çıktı. Asya’nın annesinin de aldatılmayı hazmedemediği için şüpheli bir kaza yaptığını ve ailesinin yok olmasına sebep olduğunu söyleyen Volkan’ın sözleri tokat gibi ağırdı…

Asya, bu sözlerden sonra Volkan’a Osmanlı tokadı yapıştırdı ama sözler daha da ağırdı… Sadakatsiz 7. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Asya’nın ihaneti ortaya çıkarmasından sonra Volkan, Asya’ya savaş açıyor!

Asya’nın Volkan ve Derin arasındaki yasak aşkı herkese anlatmasından sonra Volkan hamlesini yapıyor. Asya ile bildiği bütün gerçekleri ortaya çıkarmaya kararlı olan Volkan, Asya’yı geçmişinden vuruyor!

Asya’nın ailesinin geçirdiği kazadaki sis perdesi Volkan’ın açacağı velayet davasında etkili olacak mı? Asya bu hamleye nasıl tepki verecek?

Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’da Kanal D’de yayınlanacak. İşte 7.bölümden ilk görüntüler: