Ana sayfa Sosyal Medya Hayranlarının Mehmet Günsür’dan bir isteği var!..

Hayranlarının Mehmet Günsür’dan bir isteği var!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaşamına İtalya’da devam eden ve bu ülkede de çeşitli sinema filmleri ve dizilerde yer alan Mehmet Günsür, ayrıca Türkiye’den de birçok teklif alan isimlerden birisi.

Televizyon ekranında 2011-2014 yılları arasında Muhteşem Yüzyıl ile büyük bir etki bırakan Mehmet Günsür, canlandırdığı ‘Şehzade Mustafa’ karakteri ile hala milyonlarca kişinin aklından çıkmayan bir isim.

Oyuncunun canlandırdığı ‘Şehzade Mustafa’ karakteri o kadar hafızalarda yer etti ki, aradan yıllar geçmesine rağmen hala sosyal medyada oyuncuya bu isimle seslenen hayranları var.

Sosyal medyayı çok aktif kullanmayan oyuncu zaman zaman instagram hesabında paylaşımlarda bulunuyor. Oyuncunun son paylaşımı hayranlarından yine yoğun ilgi gördü.

Hayranlarının Mehmet Günsür'dan bir isteği var!.. 7

Bazı hayranları, “Sosyal medyada daha aktif olun lütfen, zaten İtalya’dasınız özlüyoruz” yorumlarıyla Günsür’dan daha sık paylaşımda bulunmasını istediler.

Mehmet Günsür Muhteşem Yüzyıl dizisinden sonraki süreçte Fi, Kanaga ve Atiye dizilerinde yer almıştı. Netflix’te yayınlanan ve Beren Saat’in yeniden dizilere dönüşünü de sağlayan Atiye dizisinde ünlü oyuncuyu ‘Erhan’ karakterinde izlemiştik.

Oyuncu geçtiğimiz yaz ise Netflix için Kül adlı filmi çekti. Günsür filmde Alperen Duymaz ve Funda Eryiğit ile birlikte başrolde yer alıyor.