Ana sayfa Dizi Haberleri Mehmet Özgür, TRT1’in bir dizisinde daha başrolde!

Mehmet Özgür, TRT1’in bir dizisinde daha başrolde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Mehmet Özgür, son dönemde TRT1 yapımlarında üst üste yer alması ile dikkatleri üzerine çekiyor. Başarılı performans sergilediği farklı karakterlerle aynı ekranda, diziden diziye geçiş yapan usta oyuncu, her rolü de hakkıyla canlandırıyor.

Dizi hayranlarının en beğendiği karakter oyuncularından olan Mehmet Özgür, Vuslat isimli dizide Salih karakterine hayat vermişti. Oyuncu, ardından ise Ya İstiklal Ya Ölüm isimli özel dizide Mehmet Akif Ersoy’a hayat verdi. Bu iki proje de TRT1 ekranlarında yayınlandı.

2019 yılında Vuslat ile TRT1 ekranlarında Salih Koluber olarak görünen oyuncu, ardından da Mehmet Akif Ersoy karakteri ile 2020 yılında yine izleyicilerin karşısındaydı. Yine TRT1 ekranında bu sezonun flaş dizilerinden olan Uyanış Büyük Selçuklu’da Nizamülmülk karakterini canlandıran oyuncu, o kadar başarılı bulundu ki, izleyicileri ber kez daha kendisine hayran bıraktı.

Mehmet Özgür, TRT1'in bir dizisinde daha başrolde! 8

Mehmet Özgür’den bir TRT dizisi daha geliyor… Hay Sultan isimli yapımda Çetin Tekindor’un yerine Mehmet Özgür’ü izleyeceksiniz. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Tekindor, koronavirüs riski nedeniyle projede yer almak istemedi.

Mehmet Özgür’e teklif yapıldı ve o da kabul etti. Böylelikle, 2019 -2021 yılları arasında toplam 4 TRT1 dizisinde 4 farklı karaktere hayat vermiş olacak olan ünlü oyuncu, yine kendisine hayran bırakacaktır.

Mehmet Özgür, TRT1'in bir dizisinde daha başrolde! 9

Akli Film imzalı dizinin çekimleri bir süredir pandemi nedeniyle başlatılmamıştı, Çetin Tekindor’un da rolden çekilmesinin ardından yeni başrol oyuncusu bulundu ve çekimler de geçtiğimiz gün başlatıldı.

Abdülkadir Geylani’nin hayat hikâyesini anlatıldığı dizi merakla bekleniyor.