Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 25 Mart Perşembe 144.bölüm fragmanı izle!

Emanet 25 Mart Perşembe 144.bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Emanet dizisi Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle buluşmayı sürdürüyor. Dizinin başrollerinde yer alan iki genç oyuncunun her geçen hafta daha da iyiye giden performansları da hayranlarını mutlu ediyor. Reytingleri de iyi gelen Emanet dizisinin hafta için akşam saatlerinde yayınlanan bölümlerini büyük bir izleyici kitlesi heyecanla bekliyor.

Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisi iyi bir dizi çifti oldu ve izleyiciler onların hikayelerini takip etmek için ekrana geçiyor. 24 Mart Çarşamba günü 143.bölümü yayınlanan dizide Seher ve Yaman’ın Yusuf’a destek verdiğini gören izleyiciler, onların yeniden bir arada görüntüsü vermesinden mutlu.. Tabii ki sorunlar bitmedi ama ötelenmiş oldu. Dizi hayranları 25 Mart Perşembe günü ekrana gelecek olan 144. bölümde neler yaşanacağını da çok merak ediyor. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı, aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Emanet dizisinin 143.bölümünde neler olduğuna yönelik bazı detaylar paylaşalım. Yeğenlerinin kurtulmasını isteyen Yaman ve Seher birlik olup Yusuf’un yanında durur.

Bu hastalığı birlikte atlatmak zorunda olduklarını bilen Yaman ve Seher, Yusuf’un da yardımıyla tekrar yan yanadırlar.

İşte Emanet dizisinin 143. bölümünün tamamını aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın kalplere dokunan öyküsü Emanet ile izleyici karşısına çıkıyor.

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK… Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü Emanet ile ekrana taşınıyor.