Ana sayfa Dizi Haberleri Mehmet Yılmaz Ak topu Sema Ergenekon’a attı! Yargı dizisinde yeni aşk ihtimali!

Mehmet Yılmaz Ak topu Sema Ergenekon’a attı! Yargı dizisinde yeni aşk ihtimali!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisinde izleyici yeni bir aşk ihtimaline tutundu! Pazar akşamlarının sevilen dizilerinden Yargı çok başarılı şekilde yoluna devam ediyor. Dizinin hayranları da her hafta pazar akşamları Kanal D ekranının başına geçiyor. Bu büyük ilginin altında yatan nedenlerin başında senarist Sema Ergenekon’un her bölümde izleyiciye bulmaca çözdürür gibi bir atmosfer oluşturması.

Dizinin hikayesi çok etkili şekilde ilerlerken, Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisi de çok başarılı iş çıkartıyor. Ceylin ile Ilgaz aşkı ekranda romantizmi yansıtırken, dizi hayranlarının arzu ettiği bir aşk daha var…

Dizide Savcı Pars olarak izlediğimiz Mehmet Yılmaz Ak’ın çok başarılı çıkışı izleyicileri fazlasıyla etkiledi. Gerçek hayatta savcı olsa kimsenin yadırgamayacağı birisi haline gelen Mehmet Yılmaz Ak, Pars karakterini o kadar başarılı canlandırıyor ki, izleyicilerin ismini başrole yazdı..

Mehmet Yılmaz Ak topu Sema Ergenekon'a attı! Yargı dizisinde yeni aşk ihtimali! 53

Dizi hayranlarının senarist Sema Ergenekon’dan da bir istekleri var. Yargı fanları Pars’ın bir aşk yaşamasını ve o sahneleri de görmek istediklerini belirten yorumlar yapıyor. Bu durum Magazin D tarafından Mehmet Yılmaz Ak’a da soruldu.

İzleyicilerin Pars’ın hayatına birisinin girmesinin istediği ve bu isim için de Nergis Öztürk’ün canlandırdığı avukat Seda’nın favori olduğu yorumu üzerine Mehmet Yılmaz Ak, şöyle konuştu: “Onu Pars’a sormak lazım. Bir de Sema’ya… Çünkü başka türlü bir dil kuruyor ve her hafta ona göre bir şeyler yazıyor. Ne yazılırsa ben onu oynarım.”

Mehmet Yılmaz Ak topu Sema Ergenekon'a attı! Yargı dizisinde yeni aşk ihtimali! 54

Mehmet Yılmaz Ak bu sözleri ile topu senarist Sema Ergenekon’a attı. Seda’nın ve Pars’ın birbirlerine karşı çok sert olmalarına rağmen, izleyiciler onların gözündeki aşığı da fark ediyor.

Mehmet Yılmaz Ak, bu yorum için de şu ifadeleri kullandı: “Bilemiyorum ama Yekta ile de sahnelerimizde inanılmaz bir enerji var. Ilgaz ile öyle… Enerjinin tam olarak adını koyacak kişi ben değilim. Onu senaristimiz Sema bilir. Eren’le olan enerjisi zaten bambaşka bir enerji. Uğur Aslan’ın kendi has enerjisi de çok komik çok güzel. Sahneleri çok iyi yaşatan bir oyuncu gerçekten.”