Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı’nda bir büyük sır ve ilgiyi azaltacak yeni tehlikeler!

Masumlar Apartmanı’nda bir büyük sır ve ilgiyi azaltacak yeni tehlikeler!

tarafından ker_def

TRT 1’in Salı günlerine damga vuran ve yayınlandığı ilk günden bu yana zirveden düşmeyen dizisi “Masumlar Apartmanı” 15 Şubat Salı akşamı saat 20.00’de yeni bölümüyle ekranlara geliyor.

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Masumlar Apartmanı, çarpıcı öyküsüyle yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Dizinin 58. yeni bölümü izleyicileri derinden sarsacak. Bir büyük sırrın daha ortaya çıkacağı dizide artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Han’ın düştüğü durum Safiye’yi şaşkına çevirecek.

Han ve Ceylan, tatsız sonuçlanan konuşmalarının ardından tatili yarıda kesip şehre dönerler. Han, vazgeçilmez sığınağına, “çöplüğe” gider ancak hiç beklemediği biriyle karşılaşır. Safiye ise Naci’nin sıkıntısını anlamaya çalışırken büyük bir sırrı öğrenir.

Masumlar Apartmanı'nda bir büyük sır ve ilgiyi azaltacak yeni tehlikeler! 16

Bu sır, Safiye’nin kaldırabileceğinin çok ötesindedir. Gülben, kayınvalidesine destek olmak için çırpınırken, evde yeni birinin varlığı, takıntılarıyla baş etmesini güçleştirir. Doktorla bu konuyu konuşur ve onu bir hayli zorlayacak bir ödevle döner eve. Bu ödev, o büyük sırrı Gülben’in de öğrenmesiyle sonuçlanacaktır.

Merve Dizdar, Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Aslıhan Gürbüz’ün başrollerinde yer aldığı dizide Rüya karakterini canlandıran Melisa Şenolsun’un hikayeden ayrılacağı da ortaya çıkmıştı. Dizinin ikinci sezonu başarılı şekilde devam ediyor ama eskiye oranlar izleyici ilgisinde düşüş gözlemleniyor.

Reytingleri ile de artık birinciliği zorlayamayan Masumlar Apartmanı hem bu hafta Baba hem de gelecek hafta Üç Kız Kardeş dizilerinin başlaması ile birlikte ciddi bir ilgi kaybı yaşayabilir.