Ana sayfa Dizi Haberleri Süslü Korkuluk dizisinde işler o kadar karıştı ki, iptal olmasından korkuluyor!

Süslü Korkuluk dizisinde işler o kadar karıştı ki, iptal olmasından korkuluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8’in yılbaşı akşamı ilk fragmanı yayınlayarak duyurduğu Süslü Korkuluk dizisinin başrollerinde Çağatay Ulusoy ile Alina Boz ikilisi bulunuyor. Dizi hayranları da bu ilk fragmandan itibaren sürekli bu yapımı soruyor.

Süslü Korkuluk’un yapımcısı OGM Pictures. Onur Güvenatam ile Gülseren Budayıcıoğlu’nun ortak oldukları firmanın titizlikle hazırlıklarını sürdürdüğü dizinin akıbeti konusunda bazı sıkıntılar meraklı izleyicilerin canını sıkıyor.

tv8’in patronu Acun Ilıcalı ile OGM Pictures şirketi sahiplerinin arasında kriz yaşanması nedeniyle, projenin başka bir mecrada yayınlanacağı iddiası ortaya atılmıştı.

Bu iddiayı destekleyen gelişmeler olurken, dizinin Disney Plus tarafından yayınlanacağı bilgisi geldi ve son olarak da Netflix ile görüşmeler yapıldığı iddiası da ortaya atıldı.

Süslü Korkuluk dizisinde işler o kadar karıştı ki, iptal olmasından korkuluyor! 52

Gazeteci Birsen Altuntaş, son kulis bilgisi olarak dizinin yapımcısının oyunculara “bizi bekleyin” diye haber gönderdiğini ve projenin iptal edilmesi gibi bir durumun olmadığını iletti.

Diziyle ilgili temel sorun bütçesinde yatıyor… Bir bölümün bütçesinin 2 milyon liraya ulaştığı ve bu nedenle de tv8 ile anlaşmazlık yaşandığı belirtiliyor.

Bu yüksek bütçenin birçok televizyon kanalı ve dijital platform ile yapılan görüşmeleri de olumsuz etkilediği bilgisi geldi…

Çok etkili oyuncular, dikkat çeken bir hikaye ama yüksek bir bütçe… Bu noktada Süslü Korkuluk dizisi için en büyük korku ise projenin iptal edilme olasılığı… Dizi hayranları yüksek bütçesi nedeniyle yayından kaldırılan Kanunsuz Topraklar gibi bir dizi ortada dururken, Süslü Korkuluk’un da televizyon kanalları veya dijital platformlar tarafından bu bütçesi nedeniyle sahip çıkılmayacağından endişe ediyor..