Ana sayfa Sosyal Medya Mehmet Yılmaz Ak, Yargı dizisiyle şöhret oldu ama kendisi hala bunun farkında değil!..

Mehmet Yılmaz Ak, Yargı dizisiyle şöhret oldu ama kendisi hala bunun farkında değil!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yetenekli oyuncu Mehmet Yılmaz Ak uzun yıllardır oyunculuk yapıyor. Bugüne kadar beyazperdede, televizyonda ve tiyatro sahnesinde birçok karakteri başarıyla canlandırdı.

Ünlü oyuncu, Kanal D’de yayımlanan Yargı dizisinde canlandırdığı  Savcı ‘Pars’ karakteriyle kalplerde taht kurdu, ekranın en fenomen isimlerinden biri haline geldi ama o hâlâ durumun pek farkında değil.

Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye röportaj veren oyuncu, “Arkadaşlarım ve yakın çevrem uyarıyor ünlüsün sen diye” sözleriyle hala şöhret olduğunun farkında olmadığını gözler önüne serdi.

36 yaşındaki oyuncu, “Hedefim şöhret olmak değildi bu sebeple geç ya da erken diye düşünmüyorum” açıklamasıyla da dikkat çekti.

Mehmet Yılmaz Ak, Yargı dizisiyle şöhret oldu ama kendisi hala bunun farkında değil!.. 8

Ünlü oyuncu, “Ben zaten idrak edemiyorum. Arkadaşlarım ve yakın çevrem uyarıyor, ‘Ünlüsün sen’ diye. Yoksa ben mesela her zaman gittiğim kafede oturmak istiyorum ama en fazla 10 dakika oturabiliyorum. Çünkü fotoğraf çektirmekten kendime zaman ayıramıyorum. Kimseyi kırmak istemediğim için bunun tedirginliğini yaşayabiliyorum” şeklinde konuştu.

Mehmet Yılmaz Ak, şöhretin kazandırdığı bazı kolaylıklar olduğunu ise, “Şöhretin kazandırdığı bazı kolaylıklar oluyor, mesela işleri seçebilmek adına bir rahatlık sunuyor size. Bunu zaten bir süredir de yaşıyordum” sözleriyle itiraf etti.

Mehmet Yılmaz Ak, Yargı dizisiyle şöhret oldu ama kendisi hala bunun farkında değil!.. 9

Peki oyuncunun sokakta aldığı tepkiler değişti mi. Hayranlarının ilgisinden memnun olan Ak, “İnsanlar beni görünce heyecanlanıyor ama ben hâlâ yadırgıyorum gerçekten neden bu kadar heyecanlanıyorlar diye. Ama demek öyle bir etkisi olmuş. Mesela dün akşam Nişantaşı’nda yolun ortasında bir araba ani bir fren yaptı. Arkamdan bir kadın koşarak bana doğru geldi. ‘Lütfen, fotoğraf çektirmem gerek sizinle’ dedi. Hanımefendi avukatmış… ‘Arkadaşlarıma göstermek istiyorum’ dedi. Hukukla uğraşan insanlar daha fazla ilgi gösteriyor” ifadelerini kullandı.