Ana sayfa Dizi Haberleri Yiğit Özşener ve Rıza Kocaoğlu yeni dizisi Cezailer ile şaşkına çevirdi! Bu dizinin bir benzeri yok!

Yiğit Özşener ve Rıza Kocaoğlu yeni dizisi Cezailer ile şaşkına çevirdi! Bu dizinin bir benzeri yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gain platformunda yayınlanan Cezailer isimli yeni dijital dizide çok farklı bir hikaye bulan izleyiciler, beğenilerini sosyal medyada paylaşımlara yansıtıyor. Yiğit Özşener, Rıza Kocaoğlu, Esra Bezen Bilgin, Ushan Çakır, Onur Ünsal, Hayal Köseoğlu, Hakan Karsak, Şerif Erol, Görkem Kasal ve Cem Zeynel Kılıç gibi isimlerin bir araya geldiği dizinin ilginç bir hikayesi var.

Hasta rolü yaparak akıl hastanesine yatan, sonra dışarıya çıkmayı başaran bir psikiyatr olan Mert Güngel karakterinde Yiğit Özşener, mesleki kariyerinde yepyeni bir deneyim yaşadı. 1970’li yıllarda David Rosenhan’ın yaptığı deneyi tekrarlayan Mert Güngel, kariyeri için çıktığı bu yolculukta büyük kabuslarla karşılaştı.

Trajikomik olayların iç içe yaşandığı Cezailer dizisi izleyicilere normal insan tanımını sorgulatıyor. Normal diye tanımladıklarımızın sınırı nerede başlıyor, nerede bitiyor? İşte bu soru izleyenlerin de kafasını kurcalıyor.

Yiğit Özşener ve Rıza Kocaoğlu yeni dizisi Cezailer ile şaşkına çevirdi! Bu dizinin bir benzeri yok! 8

Sarsılmaz sanılan gerçeklerin nasıl sarsılabildiğini de anlatan Cezailer dizisinin başrol oyuncusu Yiğit Özşener, karakterin çok meraklı ve yenilikçi olmasının kendisini etkilediğini anlattı. Ünlü oyuncu, şöyle konuştu:

“Yeni bir şey denemekten kesinlikle çekinmiyor. Hatta kendisini kobay olarak kullanabilme cesaretini gösteren birisi. Her ne kadar sonuçlarını tahmin edemese bile, zaten bilim de öyle değil midir? Yeni bir şey bulunur, yeni bir keşif yapılır, her şey baştan yazılır. Bu belirsizlik beni çok çekiyor.”

Yiğit Özşener ve Rıza Kocaoğlu yeni dizisi Cezailer ile şaşkına çevirdi! Bu dizinin bir benzeri yok! 9

Dizide başrolde yer alan isimlerden birisi de Rıza Kocaoğlu… Ünlü oyuncu, şu sıralarda Tuzak isimli dizide de rol alıyor ve kariyerinin zirvesinde bulunuyor.

Cezailer dizisinde karakterden daha ziyade dizinin genel senaryosunun çok çekici olduğundan bahseden Rıza Kocaoğlu, “Senaryonun tamamı ilgi çekici ve devamlı yapılmayan, bir şeye benzemeyen, örneği olmayan bir senaryoydu. İlgimi çeken oydu açıkçası” şeklinde konuştu.

Dizide rol alan isimlerden Ushan Çakır da senaryonun farklılığına vurgu yaptı. Oyuncu, “Böyle roller biraz daha zorlayıcı olabiliyor. Farklı konseptte çalışıyor olmak heyecan verici. Çünkü çok karşılaşmıyoruz böyle şeylerle” açıklamasını yaptı.