Ana sayfa Sosyal Medya Melike İpek Yalova setten paylaştı, Bir Zamanlar Çukurova itirafı yaptı!

Melike İpek Yalova setten paylaştı, Bir Zamanlar Çukurova itirafı yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova, güçlü hikayesi ve başarılı oyunculuk performansları ile adından konuşturmaya devam ediyor. Her perşembe akşamı birinciliklerin abonesi olan dizi, hikayesinin hızlı akmasıyla da ilgiyi hep yüksekte tutuyor.

Dizide Müjgan karakterine hayat veren Melike İpek Yalova da iyi bir performans sergileyen, karakteri başarıyla canlandıran bir isim… Oyuncu, 79. bölümü dün akşam yayınlanan dizi hakkında instagram hesabından bir paylaşım yaptı. Dizinin yayınlandığı sırada setten bir fotoğraf paylaşan oyuncunun itirafı da dikkat çekti.

Melike İpek Yalova, stoklu giden dizinin 79. bölümünü özellikle izlemeyi çok istedi. Ancak yoğun çekim programı nedeniyle bunu başaramadı. Hesabından yaptığı paylaşımda da Uğur Güneş’in canlandırdığı Yılmaz Akkaya karakterinin veda ettiği dün akşam yayınlanan bölümü izleyememiş olmanın üzüntüsü içindeydi.

Adana’da çekimleri devam eden yapımın yoğun programı çerçevesinde bölümleri bile izleme fırsatının olmadığı da Yalova’nın bu mesajı ile anlaşıldı.

Ünlü oyuncu hesabından şöyle yazdı:

Bugünki bolümü izlemeyi çok istemiştim, olmadı. Ama bence quote’u şu olabilir: “ Ölmek bir şey değil, korkunç olan yaşamamak” Victor Hugo. #birzamanlarçukurova

Melike İpek Yalova setten paylaştı, Bir Zamanlar Çukurova itirafı yaptı! 7