Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı dizisinin kötü karakteri Kahraman’a hayat veren Bülent Şakrak, bu sefer yüzünüzü güldürecek!

Sefirin Kızı dizisinin kötü karakteri Kahraman’a hayat veren Bülent Şakrak, bu sefer yüzünüzü güldürecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bülent Şakrak, çok yönlü bir sanatçı… Sadece oyunculuk yapmıyor, aynı zamanda dijital platforma belgesel hazırlıyor. Bunun yanı sıra sesiyle de zaman zaman gündeme geliyor. Sefirin Kızı dizisinin kötü adamı Kahraman’a hayat veren Bülent Şakrak’ın son sürprizi ise hayranlarını bir hayli memnun edecek.

Ceyda Düvenci ile mutlu bir evlilik yürüten Bülent Şakrak, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti. Ünlü besteci ve müzisyen Aykut Gürel’in elinden tutması ile yeni bir adım atan Şakrak, yanık sesiyle söylediği türküyle sosyal medyada göz doldurdu.

Duygularının tercümanının türküler olduğunu ifade eden oyuncu, 43 yıllık ömründe bu mirasın kendisine babasından kaldığını ifade etti. Yol isimli bir albüm çıkartan Şakrak’a eşi Ceyda Düvenci de 2 şarkıda eşlik etti.

Ünlü oyuncu, instagram hesabından hem türküsünün videosunu yayınladı hem de aşağıdaki mesajıyla hayranlarına duygularını aktardı:

“Türküler duygularımın tercümanı, inancım, yaşamak istediğim dünyanın en gerçek tasviri, dizelerinde insanı en güzel anlatan, beni güldüren, ağlatan, dertleştiğim yol arkadaşlarım oldu hep… 43 yıllık ömrümde babadan kalma bu kıymetli mirasın üstüne, Türkü büyüklerinin nefesinden demlenerek büyümek, öğrendiklerimi çocuklarıma aktarabilmek ne büyük kıymet… Neşet dedemiz, Mahsuni Babamız, Sulari dostumuz, Erdal Erzincan’dan Sabahat Akkiraz’a, Erkan Oğur’dan Belkıs Akkale’ye kadar nice ustalar gönlümüzün konuğu oldu.

Bana sorarsanız haddim olmayan bu rüyamın gerçekleşmesi için çok değerli ağabeyim Aykut Gürel de elimden tutarak cesaretlenmeme vesile oldu, kıymeti kelimelere sığmaz. Hiç bir şey olmazsa, çocuklarıma bir anı kalır diyerek hayata geçirdiğimiz bu hikayenin özeti budur. Var olan hatalar bize ait,umarım gönüllere değeriz. Tabi ki bu Yol’ da teşekkür etmem gereken çok değerli canlar var.

Başta iki şarkıda bana eşlik eden ve desteğini esirgemeyen hayat arkadaşım, yoldaşım Ceyda Düvenci’ye, menajerden çok bir kardeş, bir arkadaş olarak beni yönlendiren Handan Taşkın’a, klibi mi yöneten ve kapak fotoğrafımı çeken beni yüreklendiren ve her an yanımda olan değerli ağabeyim Vedat Atasoy’a ve şahane kameraman, kardeşim Mehmet Payaslıoğlu’na, repertuar aşamasında neşesi ve cömertliği ile hayalime destek olmaktan hiç çekinmeyen sevgili ağabeyim Hasan Saltık ve Kalan müzik ailesine, efsanem ve bağlama virtüözü, tevazunun baş kenti kıymetli ağabeyim Engin Arslan’a ve isimlerini burada sayamadığım orkestra arkadaşlarıma, klipte oyuncu olarak bana arkadaşlık eden dünya güzeli kızım Hera’ya ne kadar minnettar olsam az.

Biz Yol’culuğumuzu tamamladık. Bugünden itibaren (8/ocak/2021) tüm dijital platformlarda YOL’umuz kesişiyor. Artık Yol arkadaşlarım sizlersiniz. Şifa ola. Eyvallah.”