Ana sayfa Sosyal Medya Melis Sezen heyecanını tutamayınca sosyal medyada viral oldu!

Melis Sezen heyecanını tutamayınca sosyal medyada viral oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Genç oyuncu Melis Sezen, şu sıralar Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisi ile gündemde. Oyuncu, dizide ‘Derin’ karakteriyle başarılı bir performans sergilerken, Cansu Dere ve Caner Cindoruk ile başrolünde oynadığı diziyle adeta parlıyor.

Son dönemin çok konuşulan, beğenilen isimleri arasında yer almakta. Daha önce başka yapımlarda rol almış olsa da Sadakatsiz dizisi genç oyuncunun meslek hayatında adeta bir dönüm noktası!

Haliyle bu yılki Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde ödül alması da doğal bir sonuçtu. Hem başarılı bir oyunculuk sergiliyor hem de sosyal medyada etkin bir isim olarak hayranlarının merakla takip ettiği bir isim olmayı başarıyor.

Melis Sezen, aynı zamanda güzelliği ile de hayranlarının sevgi ve övgü dolu mesajlarını almakta bol bol. Sezen, geçtiğimiz hafta 47. kez düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödül törenine beyaz ve hayli iddialı dekoltesi olan bir elbise ile katıldı.

Melis Sezen heyecanını tutamayınca sosyal medyada viral oldu! 13

Melis Sezen, daha kırmızı halıdan salona girmeden önce dikkatleri çekmeyi başardı. Ancak Sezen’in o gece daha çok konuşulmasına neden olay, ödül aldığı anlarda yaptığı konuşması ve heyecanını tutamayarak söylediği sözler oldu.

“Yıldızı Parlayanlar Ödülü”ne layık görülen üç kadın oyuncudan birisi olan Melis Sezen, sahneye büyük bir heyecanla geldi. Oyuncu, ödülünü Demet Özdemir’in elinden aldıktan sonra mikrofona yürüdü ve bir süre ne söyleyeceğini bilememiş bir halde etrafa bakarak, gülümseyerek kaldı.

Sonrasında ise ‘Bunu tutuyorum çünkü elimde şu an, kusura bakmayın lütfen ve artık inmem lazım sanırım. Artık inmeliyim ya şu an’ diye konuştu. Bu sırada geceyi Cem Davran ile birlikte sunan Çağla Şıkel araya girerek “Çok çılgınca şeyler oluyor bu akşam” dedi.

Melis Sezen, başka bir şey söylemeden, teşekkür edip sahneden indi. Oyuncunun heyecandan ne konuştuğunu bile bilmediği anlaşılıyordu. Bu hali ise sosyal medyanın diline düştü.

Pek çok kişi Melis Sezen’in bu durumuna esprili göndermeler yaptılar. Bir anda ödül töreninin en çok konuşulan kişisi haline gelen Melis Sezen’in bu kısa videosu sosyal medyada viral oldu.

Bu arada Sezen ödül törenine erkek kardeşi Polat Sezen ile katıldı ve instagram fotoğraflarını ‘Kavalyem’ notuyla paylaştı.

Melis Sezen heyecanını tutamayınca sosyal medyada viral oldu! 14

Kimi izleyiciler Melis Sezen’in heyecanını makul bulurken, kimileri elbisesini eleştirdi. Sezen’in törendeki konuşmasını tiye alanlar da kendilerince esprili yorumlar yaptılar.

Muhtemelen Melis Sezen’in bu kısa videosu, uzun süre pek çok konuda gündeme gelecek şekilde unutulmayacaklar arasına girmeye aday!

İşte gelen yorumlardan bazıları…

Melis Sezen heyecanını tutamayınca sosyal medyada viral oldu! 15 Melis Sezen heyecanını tutamayınca sosyal medyada viral oldu! 16

Melis Sezen heyecanını tutamayınca sosyal medyada viral oldu! 17

Melis Sezen heyecanını tutamayınca sosyal medyada viral oldu! 18

Melis Sezen heyecanını tutamayınca sosyal medyada viral oldu! 19