Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisi Tarık Emir Tekin için yeni bir Sadakatsiz etkisi yaratacak!

Yalı Çapkını dizisi Tarık Emir Tekin için yeni bir Sadakatsiz etkisi yaratacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Şevval Sam ile eski futbolcu Metin Tekin’in oğlu olan Tarık Emir Tekin son dönemde ismi çok konuşulmaya başlanan erkek oyunculardan birisi oldu.

Sadakatsiz isimli 2 sezon süren başarılı dizide Selçuk karakteri ile çok dikkat çeken Tarık Emir Tekin, kendisinden çok uzak bir kişilik olan karakteri başarıyla canlandırmıştı. Bir Peri Masalı isimli dizide Alina Boz ile partner olarak oyunculuk deneyimini artıran Tarık Emir Tekin, yeni sezonda bu sefer Yalı Çapkını dizisi ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

İlk sezonunda büyük başarılar kazanan Yalı Çapkını gibi çok önemli bir projeye katılması Tarık Emir Tekin’in daha fazla konuşulmasını sağlayacak. Ünlü isimler ile aynı seti paylaşacak olması genç oyuncunun deneyimine de büyük katkı sağlayacak gibi gözüküyor.

Dizinin hikayesinde çok önemli bir yeri bulunan Halis Ağa karakterini Çetin Tekindor gibi usta bir isim canlandırıyor. Yeni kadroya dahil olan Binnur Kaya da yine tecrübesi ile hikayeye çok katkı sağlayacaktır.

Binnur Kaya’nın canlandıracağı Halis Ağa’nın kızı Nükhet ile birlikte hikayede Tarık Emir Tekin’i de Kaya karakteri ile izleyeceksiniz.

Halis Ağa’nın kızı Nükhet ve onun oğlu Kaya dizinin yeni sezondaki en önemli çekim noktaları olacak. Binnur Kaya zaten kendisini kanıtlamış bir isim.

Tarık Emir Tekin de Sadakatsiz dizisindeki çok başarılı performansı ile göze girdi. Şimdi yeni dizi oyuncuya bir kez daha kariyerinde önemli bir zıplama yaşaması için fırsat sunuyor.

İki yeni oyuncunun da Yalı Çapkını dizisine büyük katkı yapması bekleniyor.

Tarık Emir Tekin’in oyunculuk ve şarkıcılığı birlikte yürüten annesi Şevval Sam ise, oğlunun yeteneklerinden emin ve şöyle konuştu: “Zaten çok iyi bir işin içine dahil olacak, çoğu da arkadaşı ben Taro’nun çok yetenekli olduğunu biliyorum ama objektif olamayabilirim. Zaten güzel bir iş, onun da mutlu olacağını zannediyorum. Hepsine başarılar diliyorum.”