Ana sayfa Dizi Haberleri Misafir dizisi, final yaparken bile Fox TV’yi şoka uğrattı!

Misafir dizisi, final yaparken bile Fox TV’yi şoka uğrattı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy’un başrolünde yer aldıkları Misafir dizisi, büyük iddialarla başlamıştı. Bu iki başarılı oyuncunun bir araya gelmesi bile pek çok kişi tarafından dizinin merakla beklenmesini sağlamıştı.

Buğra Gülsoy’un geçtiğimiz sezon TRT1’in dönem dizis Uyanış Büyük Selçuklu’nun ardından yeniden çocuklu baba rolüne dönmesi, pek çok hayranını da mutlu ediyordu.

Aynı zamanda Hazal Kaya için de bir başka milattı. Zira oyuncu, Bizim Hikaye dizisinin ardından uzun bir süre sonra tekrar ekrana dönüyordu.

Fox TV, dizisinden hayli emindi ve tanıtımları dönerken de merak uyandıran bir yapım olmuştu. Fakat kimsenin beklemediği bir şekilde Misafir dizisi çok düşük reytingler aldı.

Hikayesi de ilginçti ama dizi bir türlü tutunamadı! Perşembe akşamları yayınlanan yapımların kemikleşmiş izleyicisi, Misafir’i adeta bir misafir gibi görmüş ve çok da oralı olmamıştı anlaşılan!

Misafir dizisi, final yaparken bile Fox TV'yi şoka uğrattı! 7

Ekranda kalıcı olmayacağı reytinglerinden de anlaşılan dizi, ilk 10’a girmek bir yana, 20’lerin altına düşmekteydi. Son olarak 19 Aralık Perşembe günü yayınlanan 5. bölümüyle ne yazık ki ekrana veda etti. Daha anlatacağı çok cümlesi olmasına rağmen hızlandırılmış bir sonla Misafir’e veda etti izleyenleri.

Fakat vedası bile Fox TV’yi şaşırtan bir sonuç oldu! Zira alınan reytingler, kanalın diziyi kaldırmasından ne kadar haklı olduğunu da ortaya koymakta. Yine de sonuç, kimsenin tahmin etmediği bir orandaydı!

Camdaki Kız, Bir Zamanlar Çukurova, Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizilerinin karşısında tutunması zaten zor olan Misafir, ne yazık ki Total’de 22. sırada, AB grubunda 28. ve ABC1’de ise 18. sırada yer alarak ekrana veda etti!

Dizinin, Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Emanet dizisinin dahi altında kalması bir başka dikkat çekici durum!
Misafir dizisi kanal adına büyük bir başarısızlık örneği olarak kayıtlara geçti.