Ana sayfa Dizi Haberleri Bu ne güzel tesadüf! Sefirin Kızı dizisinin iki oyuncusu aynı dizide yeniden buluştu!

Bu ne güzel tesadüf! Sefirin Kızı dizisinin iki oyuncusu aynı dizide yeniden buluştu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de geçtiğimiz sezon ekranlara veda eden Sefirin Kızı dizisi, ilk ekrana geldiği dönemde Engin Akyürek ile Neslihan Atagül başrollerde yer alıyordu. Dizi büyük beğeni toplamış ve reytingleriyle de kanalın yüzünü güldürmüştü.

İlk sezon başarılı bir süreç geçiren dizinin ikinci sezonunda ise kimsenin aklına gelmeyen bir talihsizlik yaşandı! Dizide Nare karakterine hayat veren Neslihan Atagül, geçirgen bağırsak sendromu rahatsızlığı yaşamaya başladı. Oyuncunun çekimler sırasında zor anlar yaşadığı ve doktorunun da tavsiyesi ile diziyi bırakması gerektiği ortaya çıktı.

Neslihan Atagül’ün beğeni toplayan dizisini bir anda bırakmak durumunda kalması, herkesi şaşırtan bir gelişme oldu. Senaryoya hızla eklenen Mavi karakteri ise diziye yeni başrol olarak Tuba Büyüküstün’ün gelmesini sağladı.

Başrol oyuncularının yanı sıra dizinin dikkat çeken iki oyuncusu daha vardı. Birisi, kimi zaman büyüklerinden başarılı bir şekilde rol çalan Beren Gençalp idi.

Küçük oyuncu, dizideki performansı ile Sefirin Kızı’nı izleyenlerin de beğenisini kazandı. Melek karakteri ile izleyicinin hafızasına kazındı adeta küçük oyuncu.

Fox TV’de yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekrana vedan eden Misafir dizisinde Beren Gençalp, Hazal Kaya’nın oynadığı Gece’nin (Güneş) çocukluğunu oynamıştı.

Bu ne güzel tesadüf! Sefirin Kızı dizisinin iki oyuncusu aynı dizide yeniden buluştu! 8

Dizi kısa bir süre önce veda etti. Beren Gençalp ise hemen Evlilik Hakkında Her Şey dizisine transfer oldu. Bu transferle birlikte güzel bir sürpriz de oluştu.

Sefirin Kızı’nda Nare’nin babası, Melek’in dedesi Güven Çelebi’yi oynayan Erdal Kömürcü ile Beren Gençalp birlikte yeniden rol arkadaşı oldular.

Bu ne güzel tesadüf! Sefirin Kızı dizisinin iki oyuncusu aynı dizide yeniden buluştu! 9

Fox TV’nin sevilen dizisi, biri genç kuşaktan diğeri usta oyuncuyu yeniden bir araya getirdi. Beren Gençalp’in instagram hesabından yapılan paylaşımda “Dedemle yine yeniden” notu da görülmekte…