Ana sayfa Sosyal Medya Melis Sezen ile Özge Özacar aynı dizide parladı ama iki ayrı dizide aynı kadere ortak oldu!

Melis Sezen ile Özge Özacar aynı dizide parladı ama iki ayrı dizide aynı kadere ortak oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birisi Özge Özacar, Kefaret isimli Fox TV dizisinde rol alıyor. Pazar akşamları yayınlanan dizinin başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur bulunuyor. Diğeri ise Melis Sezen… Sadakatsiz’in 3 başrolünden birisi. Cansu Dere ve Caner Cindoruk ile birlikte aynı seti paylaşıyor…

Her iki oyuncu da aslında birbirlerini yakından tanıyor. 2019-2020 sezonunda İzmir’de çekimleri yapılan ama kısa süreli olan Sevgili Geçmiş isimli dizide genç oyuncular adeta isimlerini parlatmıştı. Dizi kısa sürdü belki ama hem Melis Sezen hem de Özge Özacar yeteneklerini sergiledi ve diziyle birlikte adeta parladılar.

2020-2021 sezonunda ise iki genç oyuncu iki iddialı dizinin kadrosuna seçildi. Melis Sezen, Sadakatsiz’de Derin karakteri ile ortalığı fazlasıyla karıştırdı. Kefaret’te ise Özge Özacar, Meltem karakterine hayat veriyor ve arkadaşı gibi yine hikayenin her şeyi karıştıran karakterinden birisine hayat veriyor.

Melis Sezen ve Özge Özacar’ın bir diğer ortak noktası ise karakterleri nedeniyle “yuva yıkan kadın” durumunu yaşamaları. İkisine de sosyal medyadan çok ilginç yorumlar geliyor. Hem Sadakatsiz hem de Kefaret dizilerinde benzer bir kaderi paylaşan ikili aynı zamanda yakın bir arkadaş.

Melis Sezen ile Özge Özacar aynı dizide parladı ama iki ayrı dizide aynı kadere ortak oldu! 7

Özge Özacar, tv100’ün sorularını yanıtladı ve hem Sadakatsiz’in yönetmeni Neslihan Yeşilyurt’ a hem de eski rol arkadaşı Melis Sezen’den güzel sözlerle bahsetti.

İşte Özacar’ın sözleri. “Neslihan hoca çok sevdiğim bir yönetmenimizdir. İnsan olarak ayrı iyidir, yönetmen olarak ayrıdır. Bir önceki işim Sevgili Geçmiş’te beraber oynadığımız Melis Sezen çok sevdiğim bir arkadaşımdır. Onun açısından da çok mutluyum. böyle güzel bir projede Cansu (Dere) hanım ile karşılıklı oynuyor. Rekabetin daha önemli olduğunu düşünüyorum.

Bir iki hafta arayla ikimize aynı iş geldi. Sonrasında hemen irtibat kurduk. İzmir’deki işten sonra aramızdaki diyaloğu da kopartmamıştık. Sık sık konuşun birbirimize motivasyon sağlayacak şeyler söyleyip, destek olmaya çok çalışıyoruz. Çok mutluyuz onun için, daha da güzel işler yapacağına çok eminim.”