Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisi, Meltem’i canlandıran Özge Özacar’a ödül gibi oldu!

Kefaret dizisi, Meltem’i canlandıran Özge Özacar’a ödül gibi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /detay – Pazar akşamları izleyicilerle Fox TV ekranında buluşmakta olan Kefaret dizisinde Meltem karakterine Özge Özacar hayat veriyor. Geçen sezon Sevgili Geçmiş isimli dizideki Azra karakteri ile dikkatleri çeken oyuncu, Kefaret’te de yeteneklerini sergilemeye devam ediyor.

İzleyicilerin de büyük dikkatini çeken Özacar, dizinin kendisine çok iyi geldiğini söyledi.TV100’e konuşan oyuncu, “Pandemiden sonra Kefaret bana inanılmaz iyi geldi. Yıllardır büyük bir hayranlıkla takip ettiğim Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat; Yurdaer Okur gibi isimlerle, daha 25 yaşında genç bir oyuncu olarak aynı işin içerisinde olmak, onlarla seti paylaşmak ödül gibi oldu, ilaç gibi geldi2 açıklamasını yaptı.

Dizide her şeyin güzel gittiğini anlatan oyuncu, dizinin iyi gelen reytinglerinden de memnun olduklarını ifade etti. Rakip dizilerin iyi olmasının, kendi işlerini daha iyi yapmaları için motive edici bir unsur olduğunu anlatan oyuncu, tüm dizilerin iyi sonuçlar almasını diledi.

Kefaret dizisi, Meltem'i canlandıran Özge Özacar'a ödül gibi oldu! 8

Kefaret dizisinde yakın arkadaşının eşi ile aşk yaşayan ve sonra da onunla evlenen ve “yuva yıkan kadın” olarak ortaya çıkan Meltem’e hayat vermek neler düşündürüyor? Kontrast roller oynamayı çok sevdiğini ifade eden Özge Özacar, “Oynamak hevesindeyim. Sadece çok iyi, çok güzel bir kız ya da çok kötü bir kadın rollerinden ziyade… Meltem’i kimse sevmeyebilir, kimse hak vermeyebilir ama bu kız bu adamı seviyor, bu yüzden yaptı, anladık diyebilecekleri bir empati yaratabildiysem bu benim için kafiydi” diye konuştu.

Meltem’i okuduğu zaman çok heyecanlandığını ve sete çıkmak istediğini de anlatan genç oyuncu, kendisine gelen tepkiler ile ilgili de yorumlarda bulundu.

Kefaret dizisi, Meltem'i canlandıran Özge Özacar'a ödül gibi oldu! 9

Sosyal medyayı çok aktif şekilde kullandığını ifade eden oyuncu, şunları söyledi: “İnanın o kadar komik ki mesajlar… Bir yandan çok kızıyorlar Meltem’e ama Özge olarak benim başka bir dünyam, kişiliğim olduğunun o kadar güzel ayırımını yapıyorlar ki… Aksine bir de destekleyici mesajlar geliyor. O açıkçası çok hoşuma gidiyor.”

Nurgül Yeşilçay ile birlikte aynı sette yer aldığı için kendisini inanılmaz şanslı hissettiğini yineleyen oyuncu, “Nurgül bambaşka bir enerjisi olan, bir odaya girdiği an aurası ile fark etmemeniz imkansız olduğu, güzellikte ve yetenekte bir kadın. Kendimi onunla beraber oynayabildiğim için inanılmaz şanslı hissediyorum. Bir kadın olarak da ilham alıyorum” şeklinde konuştu.

Kefaret’i bir okul gibi gören, sahne aralarında ve setten sonra da Yeşilçay ile iletişimde kalmaya çaba harcadığını anlatan oyuncu, hem Mert Fırat hem de Yurdaer Okur’un da yer aldığı sette kendisini şanslı olarak hissettiğine vurgu yaptı.