Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Melisa Şenolsun yeni rolünü o kadar çok sevdi ki heyecandan yerinden duramadı

Melisa Şenolsun yeni rolünü o kadar çok sevdi ki heyecandan yerinden duramadı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Melisa Şenolsun, hem dizi hem de sinema filmi ile gündemde yer alıyor. TRT1 ekranında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisine Rüya karakteri ile katılan oyuncu, ikinci sezona renk katan isimlerden birisi oldu.

Dizideki performansı ile elinden geleni yapan oyuncu, ayrıca Umut Evirgen’in yönetmenliğini yaptığı Kimya isimli sinema filminde de başrolde yer aldı. Oyuncu filmin galasındaki dekolteli kıyafeti ile göz doldurdu. Levent Üzümcü ile dizide başrolü paylaşan Melisa Şenolsun, Kimya rolü için çok büyük heyecan duyduğunu söyledi.

Oyuncu, “Bence çok güzel bir iş çıkardık hep beraber. Ben şu anda aşırı heyecanlıyım. Umarım siz de gördüğünüzde çok seversiniz. Farklı bir şey olduğunu, ayrıştıran bir şey olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

Melisa Şenolsun, rolü çok sevdiğini ve kameralara uzun uzun anlatabileceğini belirterek projeden ne kadar etkilendiğini gösterdi. Oyuncu, “Kimya benim için çok başka bir yerde, çok özel ve çok seviyorum onu. Biraz da sürpriz olsun istiyorum” ifadesini kullandı.

Belçim Bilgin, Bora Akkaş, Necip Memili, Müge Bayramoğlu, Celil Nalçakan ile Esra Ruşan gibi önemli isimler de Kimya filminde rol aldı.

Melisa Şenolsun yeni rolünü o kadar çok sevdi ki heyecandan yerinden duramadı 7

37. Varşova Film Festivali’nde dünya prömiyerini gerçekleştirecek filmin bu yolculuğu için başarı dileyen Melisa Şenolsun, tüm ekip olarak çok heyecan duyduklarını anlattı.

‘Kimya’, fiziksel olarak iç içe geçmiş mekanlardaki 50’li yaşlardaki beyaz yakalı bir adam ile 20’li yaşlardaki bir kızın beraber geçirdikleri saatleri konu alıyor. Film, ikilinin sınırlarını aşmadan birbirlerine yalnızlıklarını unutturmalarını sıcak ama melankolik bir dille aktarıyor.

Filmin erkek başrolü olan Levent Üzümcü, güzel bir ekip ile çalıştıklarını ifade etti. Oyuncu, “Yenilikçi bir iş olduğunu düşünüyorum, umarım seyirciler de sevecektir” dedi.