Ana sayfa Sosyal Medya Melisa Şenolsun çok yakında yeni bir projeyle setlere dönecek!

Melisa Şenolsun çok yakında yeni bir projeyle setlere dönecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Melisa Şenolsun, en son Netflix’in düzenlediği geceye katıldığı ve giydiği kıyafet ile de tüm dikkatleri bir kez daha üzerine topladı. Oyuncu, bugüne kadar seksi ve farklı kıyafetler seçme konusunda çok cesur olduğu için de hayranları onun bu halini artık garipsemiyor.

Melisa Şenolsun, giyim tarzı ile çok konuşulan oyunculardan birisi olmayı sürdürürken, yeni proje teklifleri de alıyor. Yeniden setlere dönme konusunda istekli olan oyuncu, çok yakında hayranlarına yeni bir proje için müjde verebileceğini söyledi.

Melisa Şenolsun çok yakında yeni bir projeyle setlere dönecek! 8

Geçtiğimiz sezon Rüya isimli karakter ile Masumlar Apartmanı dizisinde izlediğimiz Melisa Şenolsun, ayrıca Atiye isimli Netflix dizisinde de yine başarılı performansı ile adından çok söz ettirmişti. Kimya isimli sinema filmiyle de geçen yıl gündeme gelen oyuncu, şimdi yeni projeler peşinde.

Oyuncu, “Yeni projeler var, görüşüyoruz şu anda. Yakın zamanda size bir haber verebilirim” diye konuştu. Oyuncunun nasıl bir projede yer alacağı konusunda henüz bir bilgi yok. Ancak Melisa Şenolsun, yeniden setlere dönme planı yaptığını göstermiş oldu.

Melisa Şenolsun çok yakında yeni bir projeyle setlere dönecek! 9

Kahküllü saçlarıyla da ilgi çeken oyuncu, yeni imajıyla takipçilerini bir kez daha şaşırtmayı başardı.

Oyuncunun bu tarzı yeni rolü için mi yoksa sadece bu özel gece için mi yaptırdığı da merak konusu oldu.

Ünlü oyuncunun farklı tarzı sosyal medyada da gündem oldu. Kimi hayranları bu halini çok beğenirken, kimileri ise geceye uygun olmadığı yönünde yorumlar paylaştı.