Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Meltem Miraloğlu, dizideki hikayenin gerçeğini yaşadı! 80 yaşındaki adamla evlendi!

Meltem Miraloğlu, dizideki hikayenin gerçeğini yaşadı! 80 yaşındaki adamla evlendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Meltem Miraloğlu, Diyarbakır’da 13 Ocak 1987 tarihinde dünyaya geldi… Ailesi Diyarbakır’dan İstanbul’a göçmüştü… Ancak ünlü oyuncu yıllar sonra yaptığı röportajda “Keşke İstanbul’a göç etmek yerine, göç edeceğimiz ilk yer Amerika olsaymış” diye konuşmuştu.

Küçük yaşlarından itibaren oyunculuk yapma hayali kuran ünlü oyuncu, Müjdat Gezen Güzel Sanatlar Akademisi’nden mezun oldu. Hayal ettiği oyunculuğa 23 yaşında kavuştu…

2010 yılında ilk olarak Kılıç Günü isimli dizide rol alan oyuncu, kendisini ünü kavuşturan Hayat Devam Ediyor dizisindeki Küçük Gelin Hayat Bakırcı karakteri ile akıllara yazıldı.

Dizide ‘çocuk gelin’ olarak izleyicileri bir hayli düşündüren bir karaktere hayat verdi. Çünkü bu aslında bir diziydi ama gerçek hayatta da aynı olaylar ülkemizde yaşanmaktaydı.

Meltem Miraloğlu, aynı dizideki hikayenin benzeri bir olaya imza attı.80 yaşında bir Amerikalı ile evlendiği ortaya çıkan Miraloğlu, Türkiye’de hikayesiyle herkesi hayrete düşürdü.

Ses sanatçısı Onur Akay, Meltem Miraloğlu’nun kendisinden 48 yaş büyük, 80 yaşındaki Amerikalı zengin bir adamla 10 gün önce gizlice evlendiğini kendi internet sitesinden duyurdu.

15 yaşındaki Hayat, 70 yaşındaki Abbas Ağa ile evlendirilmişti. Ancak o bir diziydi… Hayat Devam Ediyor dizisinde rol aldıktan 8 yıl sonra bu hikayenin benzerini yaptı ve 80 yaşındaki Patrcik isimli ABD vatandaşı ile evlendi.

Türkiye’de kendisine rol teklifi gelmediği için Amerika’ya gitmek durumunda kalan Miraloğlu, Onur Akay medyaya şu açıklamayı yapmıştı:

“Beni ekranda görememenizin sebebi, şu an bir proje teklifi gelmiyor ve proje teklifi alamadığım için ben bugün Amerika’dayım ve beni ekranda göremiyorsunuz.”