Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisine İbrahim Tatlıses ve üç sürpriz isim daha geliyor

Menajerimi Ara dizisine İbrahim Tatlıses ve üç sürpriz isim daha geliyor

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de ekrana gelen Menajerimi Ara dizisinin her hafta ünlü konukları izleyenler için de büyük sürprizleri beraberinde getiriyor. Şimdiye kadar Tuba Büyüküstün, Çağatay Ulusoy, Melisa Şenolsun, Demet Akbağ, Nükhet Duru, Hazal Kaya, Burçin Terzioğlu, Nebahat Çehre gibi isimlerin konuk olduğu diziye iki yeni sürpriz isim daha geliyor.

Pazar akşamları yayınlanmaya başlayan dizinin kadrosuna yeni isimler eklenirken, bir yandan da yepyeni isimler sürpriz konuk olarak diziye gelmekte. Geçtiğimiz haftalarda Burak Tozkoparan’ın diziye katılmasının ardından Serhat Teoman’ın da kadroya dahil olması müjdeli bir haber olarak yer aldı medyada.

Bu arada gelecek bölümlerde diziye konuk olarak katılacak isimler arasında İbrahim Tatlıses dikkatleri çekti. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre Tatlıses ile birlikte Pınar Deniz’in de konuk oyuncu olması gündemde.

Pınar Deniz, bilindiği gibi şu sıralar Netflix için çekilen Aşk 101 dizisinin devamı olan Aşk 102’de rol almakta. Onun dışında iki sevilen isim daha diziye konuk olarak geliyor.

İki usta oyuncu Arif Erkin ve Yılmaz Gruda da yine Menajerimi Ara dizilerinin sürpriz konuk oyuncuları olarak gelecek bölümlerde ekranda yerini alacak.