Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisinin havasını Masumlar Apartmanı fena bozdu!

Menajerimi Ara dizisinin havasını Masumlar Apartmanı fena bozdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’deki Masumlar Apartmanı bu kadar farklı ve bu kadar özel bir yapım olmasaydı, Menajerimi Ara dizisinin rahatı bozulmazdı… Salı akşamları ilk olarak Star TV’nin dizisi sezona başlamış ve çok iyi reytingler almıştı. Dizi gerçekten izleyici tarafından beğenildi ve eğlenceli bir yapım olması da etkiliydi…

Ancak Menajerimi Ara dizisinin havasını bozan gelişme Masumlar Apartmanı oldu. Ezgi Mola, Merve Dizdar,Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin müthiş performansı, Salı rekabetini tümden değiştirdi. Bir de 6. sezona başlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın dönüşü ile birlikte tüm diğer yapımlar sıkıntılı bir reyting süreci içine girdi.

Star TV, başarılı dizisi Menajerimi Ara’yı bu denklemden çıkartarak Pazar akşamlarına aldı. Salı günü reytinglerde sorun yaşayan dizi Pazar günü iyi performans sergiledi ve doğru bir karar alındığı da ortaya çıkmış oldu.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, dizinin gün değişikliğinin altında Masumlar Apartmanı’nın yattığını köşe yazısında şu şekilde anlattı:

“Menajerimi Ara gün değiştirdi. Pazar günü yayınlandı. Sordum, “Sorun reyting mi?” diye. “Pazar günü daha fazla izleneceğimizi düşünüyoruz. Salı günü ‘Masumlar Apartmanı’ ile neredeyse aynı izleyici kitlesine hitap ediyorduk” diyorlar. Bakalım yeni gününde memnun olacak mı dizi?

Dizide bir söz üzerine ev ahalisi, “İşte birlikte yaşamanın anahtar sözcüğü” dedi. Peride (Ayşenil Şamlıoğlu), Feris’e (Canan Ergüder) ilişkisiyle ilgili söylüyor; “Sen mutlu olmak istemiyorsun, haklı olmak istiyorsun”…

Biten ilişkilerin her iki tarafın sözüdür: “Ben haklıydım. Beni anlamadı.” “Birlikte yürütelim” zor olan.”