Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisi öyle bir hata yaptı ki, sarsılmanın sebebi bu!

Hekimoğlu dizisi öyle bir hata yaptı ki, sarsılmanın sebebi bu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Hekimoğlu dizisi, ilk sezon çok iyi bir çıkış yakalamıştı. Ancak araya giren pandemi her şeyi bozdu. Hekimoğlu, ikinci sezonunda aynı ilgiyi bulamıyor… Salı rekabetinde rakip dizilerin baskın durumu Hekimoğlu’nun reyting kaybına neden oldu.

Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı dizide, ayrıca konuk oyuncu olarak Belçim Bilgin bulunuyor. Yapım başarılı bölümlerle yoluna devam etse de görülen en önemli sorun izleyici ilgisinin azalmış olması.

House MD isimli Amerikan dizisinden uyarlanan Hekimoğlu, farklı ve özel bir yapım. İzleyicilerin farklı konularda çok fazla bilgi edinebildiği bir iş olması nedeniyle de çok özel… Ancak Hekimoğlu dizisinin salı rekabetinde zorlanması, bu sezon olmasa bile gelecek sezonları etkileyecek.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu,bu sezon alınacak sonuçların dizi hakkında verilecek kararları etkileyeceğini hatırlatarak, bir anlamda izleyicilerin dikkatini çekti. Koloğlu, dizi için seçilen konuk oyuncular konusunda da hatalar yapıldığını belirtiyor. Güven Kıraç, Defne Samyeli ve Belçim Bilgin  dizinin önemli konuk ünlüleri olmuştu…

Koloğlu, şöyle yazdı: “Hekimoğlu’nun ne yapacağı bu sezon belli olacak gibi görülüyor. Her bölüm bir hayat anlatılıyor.

Bana göre bizim film gibi dizi sistemi nedeniyle zorlanılıyor. İlginç tıbbi teşhisleriyle merak uyandıran çekirdek kadrosu, her daim keyif veren bir dizi… Her bölüm giren oyuncularda daha seçici olunması gerekiyor diye düşünüyorum.

Bazı seçimler dizinin seviyesinde sarsılmalara yol açıyor. Tek handikapı bu. Açıkçası bugüne kadar performansıyla ‘iyi bir dizi’ kategorisine şimdiden girdi diyebiliriz.”