Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara dizisiyle parlayan Ahsen Eroğlu, yeni proje tercihini nasıl yapıyor?

Menajerimi Ara dizisiyle parlayan Ahsen Eroğlu, yeni proje tercihini nasıl yapıyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ahsen Eroğlu, kariyerinde çok en yoğun dönemlerini yaşıyor. 1994 yılında Tekirdağ’da dünyaya gelen Eroğlu, 2016 yılından bu yana setlerde yer alan isimlerden birisi.

Anne dizisindeki Duru karakteri ile çok beğenilen, İstanbullu Gelin dizisinin Yaz karakteri olarak akılda kalan oyuncu, son dönemde Kuzgun ve ardından Menajerimi ara ile ekranda tecrübelerini artırdı. 2020 ile 2021 yıllarında yayınlanan Menajerimi Ara dizisindeki Dicle karakteri ise oyuncunun büyük popülerlik elde etmesini sağlayan projeydi.

Merve Kült isimli sinema filminde rol alan ve hazırlıkları devam eden Cem Yılmaz’ın Ayzek ile Bir Gece isimli sinema filminin de kadrosunda bulunan oyuncu, rol tercihleri konusunda özel bir kısıtlamasının olmadığını söyledi.

Menajerimi Ara dizisiyle parlayan Ahsen Eroğlu, yeni proje tercihini nasıl yapıyor? 7

Katıldığı davette 1 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Kemal Ertuğ ile mutluluğunu sergileyen oyuncu, “Ben güzel işin içinde olduktan sonra, çalıştığım ekip ile iyi anlaştıktan sonra bence gerisi teferruat diye düşünüyorum. O yüzden öyle bir tercihim yok. Bence kimsenin de yoktur, varsa da tercih meselesi tamamen” şeklinde konuştu.

İlişkilerinin de gayet iyi gittiğinden bahseden Ahsen Eroğlu, “Daha 1 sene olacak. Keyfimiz yerinde. Birbirimize güzel katkı sağladığımızı düşünüyoruz” dedi.

Sevgilisinin tarzının sosyal medyada tartışılması ile ilgili soruyu da yanıtlayan oyuncu, samimiyetlerini sergileyen kıyafetler giydiklerini ifade etti.