Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara dizisinin Aydın Havas’ı Beran Kotan’a dizi piyangosu üst üste vurdu!

Menajerimi Ara dizisinin Aydın Havas’ı Beran Kotan’a dizi piyangosu üst üste vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2018 2029 sezonunda Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde yer aldığı Çarpışma dizisinde Çetin karakterini birçok izleyici hatırlayacaktır. Beran Kotan’ın setlere ilk adımı olan bu rol dikkat çekmişti. 1992 yılında dünyaya gelen Beren Kotan, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde oyunculuk bölümünü bitirdi. Setlerle tanışması da diplomasını almasından hemen sonra gerçekleşti.

Çarpışma dizisinde Çetin komiser karakteri ile dikkatleri çeken genç oyuncu, ardından da Menajerimi Ara dizisinde Aydın Havas karakterini canlandırdı ve kısa sürede geniş bir izleyici kitlesi tarafından tanınan bir isim haline geldi.

Beran Kotan’a 2022 yılı çok uğurlu geldi. Üst üste dizi piyangosu vuran oyuncu, yeni sezonda atv’de yayınlanacak olan Bir Küçük Gün Işığı isimli dizinin kadrosuna dahil oldu. Seray Kaya ve Berk Oktay gibi iki önemli ismin başrolünde yer aldığı dizi bir dram projesi ve yeni sezonda büyük ilgi çekmesi bekleniyor.

Menajerimi Ara dizisinin Aydın Havas'ı Beran Kotan'a dizi piyangosu üst üste vurdu! 7

Atatürk isimli Disney Plus dizisinde de yer alacağı ortaya çıkan Beran Kotan, üst üste iki önemli yapım ile anlaşma sağlayarak önemli bir adım attı.

Esra Dermancıoğlu ve Tuğçe Açıkgöz’ün de kadrosuna katıldığı ortaya çıkan Bir Küçük Gün Işığı dizisi, Beran Kotan’ın televizyondaki üçüncü işi olacak.

Disney Plus için hazırlanan ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı olan 2023’te yayınlanacak olan Atatürk dizisi ise adeta bir baş yapıt olarak öne çıkacak gibi gözüküyor.

Aras Bulut İynemli, Songül Öden, Emma Watson, Esra Bilgç, Sarp Akkaya gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı Atatürk projesinde Beran Kotan’ın nasıl bir rolde yer alacağı da merakla bekleniyor.