Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara tekrar bölümleriyle yaz aylarını renklendirecek!

Menajerimi Ara tekrar bölümleriyle yaz aylarını renklendirecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de ekrana gelen Menajerimi Ara dizisi hala hafızalarda. Reytinglerde çok başarılı olamasa da büyük bir izleyici kitlesi edinen dizi farklı kurgusuyla herkesi etkisi altına almıştı. Unutulmaz dizi tekrar bölümleriyle bu yaza da damgasını vuracak.

Ay Yapım tarafından çekilen ve Fransız yapımı Dix Pour Cent isimli diziden uyarlanan Menajerimi Ara, tek sezon ve 45 bölüm olarak yayınlanmıştı. Barış Falay, Canan Ergüder, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş’ın başrollerinde yer aldığı dizi ekrana geldiği dönem reytinglerde büyük bir çıkış yapamasa da sosyal medyada gündem yaratan bir dizi olmuştu.

Menajerimi Ara dizisi özellikle genç oyuncular Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş’ın uyumuyla herkesin kalbini kazanırken, 11 Temmuz 2022’de final yaptığında büyük üzüntü yaratmıştı. Dizi, Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş’ın kariyerinde büyük bir çıkış yapmasını sağlamıştı.

Menajerimi Ara tekrar bölümleriyle yaz aylarını renklendirecek! 7

Bu unutulmaz dizi tekrar bölümleriyle yine izleyiciyle buluşuyor. Menajerimi Ara tekrar bölümleriyle her gün 15:45’te Star ekranlarında izleyicinin karşısına çıkacak. Bu, Menajerimi Ara dizisini kaçıranlar için de büyük bir fırsat olacak.

Menajerimi Ara dizisinin konusu şöyleydi: Yetenek ajansı Ego’ya bağlı Kıraç (Barış Falay), Feris (Canan Ergüder), Çınar (Fatih Artman) ve Peride (Ayşenil Şamlıoğlu) adlı dört menajer her gün yönetilmesi zor durumlarla uğraşır ve iş vizyonlarını savunurlar. Sanatı ve işi ustaca birleştirirler, ancak özel ve profesyonel yaşamları bazen çatışmaya girer. Bu vahşi dünyanın içerisine ilk kez giren Dicle (Ahsen Eroğlu), egosu boylarından da yüksek olan kişiliklere karşı mücadelesine en alttan başlayarak savaşa ben de varım der.

İzleyiciler tarafından Menajerimi Ara dizisi dizi dünyasında yeni bir akım da başlatmıştı. Dizi her bölümünde ünlü isimleri konuk oyuncu olarak ekrana getiriyor, onlarla yaşanan farklı maceraları izleyiciye aktarıyordu. Dizi, ünlüler dünyasının perde arkasını da izleyiciye yaşatıyordu.