Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara yeni bir dizi mi doğuracak? AhsenDenizCan Netflixe etiketi Twitter’da TT oldu!

Menajerimi Ara yeni bir dizi mi doğuracak? AhsenDenizCan Netflixe etiketi Twitter’da TT oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medyanın en çok konuşulan dizilerinden biri Menajerimi Ara, en çok konuşulan çiftlerinden biri de dizideki Dicle ve Barış. Birbirine aşık iki karakteri canlandıran Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş’ın kimyası herhalde dizi dünyasındaki en iyi çift sıralamasında ilk beşe girebilir.

Reytinglerde uzun süredir çok kötü giden Menajerimi Ara dizisi hakkında nihayet kısa süre önce karar verilmiş, dizinin bileti kesilmişti. İlk önce dizinin 47. bölümde final yapacağı açıklandı. Ancak kısa süre sonra yapılan bir başka açıklamayla finalin 45. bölüme çekildiği duyuruldu.

Bu kararın altında bayram tatili yatıyordu. Dizi ekibi bayram sebebiyle çekime iki hafta ara vermek yerine bayramdan önce bitirmeye karar vermişti. Bu kararın sonucunda Menajerimi ara dizisi önümüzdeki pazar günü yayınlanacak 45. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Menajerimi Ara yeni bir dizi mi doğuracak? AhsenDenizCan Netflixe etiketi Twitter'da TT oldu! 15

İzleyici finali kabullendi ama Türk dizi tarihinin en sevilen çiftlerinden biri olarak ilan ettiği Dicle ve Fırat’ın kendilerini bırakmasını istemedi. Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş’ın canlandırdığı Dicle ve Barış’ın arasındaki büyülü aşk izleyiciyi öylesine sarıp sarmaladı ki hayranları onları bırakmak istemedi. İzleyiciler çok ender rastlanan bu büyülü kimyanın boşa harcanmaması gerektiğini savunuyor.

Dicle ve Barış’tan ayrılmak istemeyen hayranları bunun üzerine Twitter’da AhsenDenizCan Netflixe etiketiyle bir kampanya başladı. Kampanyanın amacı adından da anlaşılacağı üzerine Dicle ve Barış’ın hikayesinin yepyeni bir dizi olarak Netflix’te devam etmesi ve bu büyülü aşkı tüm dünyanın görmesi.

Etiket o kadar çok paylaşıldı ki kısa sürede Twitter’da TT oldu. Bu etiket yapımcıları etkiler ve ortaya yeni bir proje çıkmasını sağlarsa çok ilginç bir durum olacak. Bir Fransız dizisinden uyarlama olan Menajerimi Ara bambaşka bir hikayeyle yepyeni bir dizinin doğmasını sağlayacak.

AhsenDenizCan Netflixe etiketiyle Twitter’da paylaşılan mesajlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Menajerimi Ara yeni bir dizi mi doğuracak? AhsenDenizCan Netflixe etiketi Twitter'da TT oldu! 16 Menajerimi Ara yeni bir dizi mi doğuracak? AhsenDenizCan Netflixe etiketi Twitter'da TT oldu! 17 Menajerimi Ara yeni bir dizi mi doğuracak? AhsenDenizCan Netflixe etiketi Twitter'da TT oldu! 18 Menajerimi Ara yeni bir dizi mi doğuracak? AhsenDenizCan Netflixe etiketi Twitter'da TT oldu! 19 Menajerimi Ara yeni bir dizi mi doğuracak? AhsenDenizCan Netflixe etiketi Twitter'da TT oldu! 20 Menajerimi Ara yeni bir dizi mi doğuracak? AhsenDenizCan Netflixe etiketi Twitter'da TT oldu! 21 Menajerimi Ara yeni bir dizi mi doğuracak? AhsenDenizCan Netflixe etiketi Twitter'da TT oldu! 22 Menajerimi Ara yeni bir dizi mi doğuracak? AhsenDenizCan Netflixe etiketi Twitter'da TT oldu! 23