Ana sayfa Dizi Haberleri Miray Daner ve Deniz Can Aktaş’ın enerjisi Hudutsuz Sevda dizisine başarı üstüne başarı getiriyor!

Miray Daner ve Deniz Can Aktaş’ın enerjisi Hudutsuz Sevda dizisine başarı üstüne başarı getiriyor!

tarafından ker_def

İlk başladığında kadına şiddet sahnesi ile eleştiriler aldıktan sonra Hudutsuz Sevda isimli dizide müthiş bir reyting sıçraması yaşanması dikkat çekmişti. Miray Daner ile Deniz Can Aktaş ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin Fox TV ekranında başarılı şekilde yoluna devam etmesi göz kamaştırıyor.

Yeni sezonda öne çıkan az sayıdaki diziden birisi olan Hudutsuz Sevda, tüm kişiler ve ABC1 gruplarında en çok izlenen dizi olarak da perşembe akşamları için artık kendisine güçlü bir konum edinmiş oldu.

Her yeni bölümü izleyicileri derinden etkileyen dizinin ayrıca İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencileri tarafından “Yılın Dizisi” olarak ödüllendirilmesi de dikkatleri yine bu yapıma çevirdi.

Hem gençlerin ilgisini çeken hem de ekranda iyi ve istikrarlı reytingler elde eden Hudutsuz Sevda dizisinin iki başrol oyuncusunun enerjisi de bir hayli güçlü…

İzleyiciler onların dizideki uyumundan bir hayli memnun. Sosyal medyada da zaman zaman paylaşımlarla kendilerini gösteren iki genç oyuncu için yeni sezonun en başarılı dizi çiftlerinden birisi olduğunu söyleyebiliriz .

Deniz Can Aktaş ile Miray Daner ikilisinin ekrana da yansıyan bu güçlü uyumları onlara daha şimdiden istikrarlı reytingler ile üniversite öğrencilerinin takdirini kazandırmış durumda.