Ana sayfa Dizi Haberleri Deniz Can Aktaş ve Miray Daner’in Hudutsuz Sevda dizisi reytingleriyle istikrar sergiliyor!

Deniz Can Aktaş ve Miray Daner’in Hudutsuz Sevda dizisi reytingleriyle istikrar sergiliyor!

tarafından ker_def

Perşembe akşamları yayınlanan diziler arasında büyük bir reyting rekabeti yaşanıyor. Aldatmak dizisi kemik bir izleyici topluluğunu atv ekranına taşıyor. Yaz başından bu yana ekranda yer alan ve bir dönem çok iyi reytingler elde eden Kendi Düşen Ağlamaz dizisi yoluna daha düşük reytinglerle devam ediyor.

İki yeni dizi ise ayakta kalabilmek için önemli bir mücadele veriyor. Fox TV ekranındaki Hudutsuz Sevda dizisi ortalamanın üzerinde oranlar elde ederek başarılı bir süreç geçiriyor. Dizinin kendi kemik izleyici kitlesini oluşturmaya başladığını her geçen hafta belirli bir reyting oranında istikrarlı bir şekilde ilerlemesinden anlayabilirsiniz.

Deniz Can Aktaş ile Miray Daner ikilisinin izleyicilerde karşılık bulduğunu ve sosyal medyada da çok ilgi gördüklerini söylemek lazım.

Yeni başlayan bir başka dizi Star TV’deki Sakla Beni oldu. Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek’in başrolünde yer aldığı Sakla Beni dizisinin ikinci bölümü ekrana geldi. İlk bölüme göre reytinglerini düzelten ve ortalamaya yakın oranlara doğru adım atan Sakla Beni dizisinin umut verdiğini de söyleyebiliriz.

Bir Derdim Var isimli Kanal D dizisi de rekabete katıldı ama ilk bölüm reytingleri çok iyi gelmedi. Dizinin ilerleyen haftalarda çok daha iyi sonuçlar alması bekleniyor. Birce Akalay ile Mert Fırat hayranları ise iki oyuncunun da uzun bir aradan sonra yeniden setlere dönmesinden memnun olduğunu söyleyebiliriz.