Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara’dan sonra Serhat Teoman’a yeni dizide polis rolü!

Menajerimi Ara’dan sonra Serhat Teoman’a yeni dizide polis rolü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güçlü performansı, karakter yaratma konusundaki ustalığı ile tanınan Serhat Teoman, dizilerin aranılan isimleri arasında yer alıyor…

2006 yılında Yalancı Yarim dizisi ile setlere adım atan oyuncu, hem dizi sektöründe hem de sinemada önemli projelerde yer aldı. Kuzey Güney isimli dizideki Burak karakteri ile öne çıkan oyuncu, birbiri ardına iddialı projelerde bulundu.

Anne dizisinde Sinan karakteri ile izlediğimiz oyuncu, Kızım isimli yapımda ise Cemal karakterinde büyük başarı kazandı. Çocuk dizisinden sonra ise Serhat Teoman ismi, Menajerimi Ara dizisinde Serkan karakteri ile öne çıktı. Üst üste iyi projelerde yer alan ve izleyicilerin de ekranda görmek istediği isimlerden birisi olan Serhat Teoman yeni bir dizi için anlaşma yaptı.

Ay Yapım tarafından hazırlanan Oğlum isimli dizide sivil polis karakterinde ünlü oyuncuyu izleyeceksiniz. İki küçük çocuğun etkileyici ve duygusal hikayesinin yansıtılacağı Oğlum dizisi için bazı isimlerle anlaşmalar sağlandı. Canan Ergüder, Timur Acar, Nihal Yalçın hikayede yer alacağı netleşen isimler oldu.

Serhat Teoman’ın da Oğlum dizisinde Sedat isimli sivil polis karakterini canlandıracağı ortaya çıktı. Menajerimi Ara dizisinde olduğu gibi Ay Yapım ile Serhat Teoman ortaklığı bu sefer Oğlum dizisiyle devam edecek.