Ana sayfa Dizi Haberleri Özlediğiniz Kerem Bürsin için 2023 yılı üretkenlikte zirve yılı olacak!

Özlediğiniz Kerem Bürsin için 2023 yılı üretkenlikte zirve yılı olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kerem Bürsin hayranları için 2022 yılı müjdeler bekledikleri ama tam da arzu ettiklerini bulamadıkları bir yıl oldu. Sen Çal Kapımı isimli dizi ile 2020 ve 2021 yıllarında etkileyici bir çıkış yapan Kerem Bürsin, ayrıca partneri Hande Erçel ile aşk yaşayınca bu etki ikiye katlandı.

Dizinin yurt dışında büyük satış rakamlarına ulaşması ayrıca, birçok ülkede Kerem Bürsin hayranlığının patlama yapması ünlü oyuncuyu Türkiye’nin en önemli genç yeteneklerinden birisi konumuna getirdi.

Birçok ünlü isim gibi Disney Plus platformu ile özel anlaşma yapan oyuncunun hangi projelerde yer alacağı çok merak edildi. Lemi isimli yeni bir dizi projesinde Ebrar Alya Demirbilek ile rol arkadaşı olması ve tanıtım görüntülerindeki kanlı haliyle ünlü oyuncu yakın zaman önce çok konuşuldu.

Özlediğiniz Kerem Bürsin için 2023 yılı üretkenlikte zirve yılı olacak! 7

Disney Plus’ta yayınlanacak Lemi dizisinde işbirliği yaptığı Ay Yapım ile yeni projeler üzerinde görüşme halinde olan oyuncu, 2023 yılında birbiri ardına projelerde yer alacak gibi gözüküyor.

Ay Yapım ile Kerem Bürsin arasında varılan mutabakat ile birlikte üst üste projeler için yeni bir süreç başlamış oldu.

Kerem Bürsin’in Disney Plus veya televizyonda Fox TV ekranında yer alabileceği türde projeler için Ay Yapım sıkı bir çalışma içine girdi. Yakın zaman içinde oyuncuya yeni proje önerileri yapılacak ve Kerem Bürsin için 2023 yılı bir setten diğerine koştuğu verimli bir yıl olacak gibi gözüküyor.

Ünlü oyuncunun hayranları da bu gelişmelerden son derece memnun ve 2023’ün Kerem Bürsin’in üretkenliğinin zirveye çıktığı bir yıl olmasını temenni ediyor.