Ana sayfa Dizi Fragmanları Reytingler şahane, Alparslan dizisinde her şey yolunda!

Reytingler şahane, Alparslan dizisinde her şey yolunda!

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu, 6 Aralık Pazartesi günü yayınlanan beşinci bölümüyle büyük beğeni toplayarak, en çok izlenen dizi oldu. Reytingleri tüm kategorilerde çok yüksek gelen dizi, bu sezonun en başarılı yapımları arasında gösteriliyor.

Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici senaryosuyla TRT 1 ekranlarında pazartesi akşamları izleyiciyle buluşan Alparslan dizisi, izlenme oranı ile ulusal çapta tüm reyting gruplarında birinciliği elde ederek, bir kez daha gururlandırdı.

Dizinin beşinci bölümünde Akça ve Alparslan’ın zeybek oynadığı sahne büyük beğeni topladı. Bunun yanı sıra son sahnede Akça’ya Bizanslılardan not gelmesi ve Alparslan’ın annesini Kekavmenos’un öldürdüğünü anlaması sosyal medyada çok konuşuldu.

Beşinci bölümde tuzağa düşen Alparslan, Nizamülmülk’ ün sesinden aldığı güçle Kekavmenos’ u havaya kaldırıp yere fırlattı. Bu sırada, Kekavmenos’un şakağındaki ok izini gören Alparslan onun, annesinin katili olduğunu anladı.  Alparslan’ın, Kekavmenos’tan intikam alıp alamayacağı seyirciyi de meraklandırdı.

Dizinin 6. yeni bölümü Alparslan’ın intikam konusunda ne yapacağının ortaya çıkacağı bir bölüm olacak. Sultan Alparslan’ın 1048 – 1071 yılları arasındaki Anadolu’yu fetih sürecini konu alan hikayesiyle öne çıkan dizinin yeni bölümü 13 Aralık Pazartesi akşamı yayınlanacak.

Yapımcılığını ve senaristliğini Emre Konuk‘un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Sedat İnci’nin oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor: “Barış Arduç, Fahriye Evcen’e Mehmet Özgür, Yurdaer Okur, Sarp Levendoğlu, Sinan Tuzcu, Korel Cezayirli, Gizem Karaca, Erdinç Gülener, Toprak Sergen, Olcay Kavuzlu, Rabia Soytürk, Esila Umut, Hakan Şahin, Ayşegül Ünsal ve Esra Kızıldoğan.”