Ana sayfa Dizi Haberleri Aile dizisinin yayın tarihi ile ilgili ilk tüyo geldi!

Aile dizisinin yayın tarihi ile ilgili ilk tüyo geldi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Seranay Sarıkaya’nın oynadıkları Aile dizisinin çekimlerinin başlaması ile birlikte izleyicilerin heyecanı da yükseldi! İlk olarak Özge Özpirinçci’nin başrol kadın oyuncu olarak anıldığı dizinin daha sonra Serenay Sarıkaya’nın rolü aldığı gelişmeleriyle Aile dizisi dikkatleri çekmişti.

Ay Yapım imzalı diziyle ilgili hazırlıkların tamamlanmasının ardından çekimlere geçilmesi ile birlikte yayın tarihi de merak konusu oldu! Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği ve senaryosunu Hakan Bonomo’nun kaleme aldığı Aile dizisinde yer alan diğer isimler de projeye olan ilgiyi arttırıyor! Dizinin setinden gelen ilk fotoğraflar da ilgiyi bir hayli artırdı. Sosyal medyada iki ünlü oyuncunun uyumu çok beğenildi.

Aile dizisinin yayın tarihi ile ilgili ilk tüyo geldi! 11

Nejat İşler, Canan Ergüder, Yüsra Geyik de yine dizinin dikkat çeken isimleri arasında. Aile dizisiyle ilgili olarak sosyal medyadan yapılan bir paylaşım ise büyük dikkat çekti.

TV eleştirmeni ve köşe yazarı Sina Koloğlu, “Merakla beklenen dizi ne zaman başlıyor?” sorusuna verdiği yanıt ile Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarını bir hayli heyecanlandırdı!

Aile dizisinin yayın tarihi ile ilgili ilk tüyo geldi! 12

Son derece güçlü bir hikayesi olduğu konuşulan ve ayrıca başarılı oyuncuları bir araya getiren iddialı yapımın Ocak ayında çekimlerinin başlaması ile birlikte Şubat ayında da ekrana gelmesi söz konusu!

Sina Koloğlu, kendisine gelen kulis bilgileri doğrultusunda dizinin başlama tarihini şu sözlerle dile getirdi: “Bana Şubat ayı içerisine yetiştirilmeye çalışılıyor bilgisi geldi!”

Aile dizisinin yayın tarihi ile ilgili ilk tüyo geldi! 13

Heyecanla beklenen diziyle birlikte uzun zamandır televizyon ekranında yer almayan Serenay Sarıkaya da yeniden Aile dizisiyle ekrana dönecek! Sarıkaya, en son 2013-2015 yılları arasında yayınlanan Medcezir dizisiyle ekrandaydı. Daha sonra dijital platformlar için çekilen yapımlarda rol almayı tercih etmiş ve BluTV’de yayınlanan Fi dizisinde oynamıştı. Ayrıca oyuncu, bir süredir de Alice Müzikali ile sahneye çıkıyor.

Aile dizisinin yayın tarihi ile ilgili ilk tüyo geldi! 14

Kıvanç Tatlıtuğ da son olarak Sow TV’nin 2018-2019 yılları arasında yayınlanan Çarpışma dizisi ile ekrandaydı. Oyuncu Netflix için çekilen Yakamoz S-245 dizisi ile Aşıklar Bayramı filminde rol almıştı. Son olarak da Beren Saat ile henüz yayınlanmayan sinema filmiyle konuşuldu.

Aile dizisinin yayın tarihi ile ilgili ilk tüyo geldi! 15