Ana sayfa Sosyal Medya Mert Yazıcıoğlu’nun büyük bir korkusu var!

Mert Yazıcıoğlu’nun büyük bir korkusu var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk 101 dizisinde Sinan karakterini canlandıran Mert Yazıcıoğlu, bu proje ile son günlerde çok konuşuluyor. Ünlü oyuncu, Afra Saraçoğlu ile de büyük bir aşk yaşıyor. İki genç oyuncunun uyumlu halleri ve enerji dolu görüntüse hayranlarını mutlu etmekte. Birbirlerine yakıştıklarını her fırsatta gösteren çift, oldukça eğlenceli ve sempatik bulunuyor.

Mert Yazıcıoğlu, Based İstanbul dergisine yaptığı açıklamada aşkı tanımladı. “Aşk da zaafların en kötüsü. Kendine saygını yitirirsin” diye konuşan oyuncu, sevdiği kişiler tarafından incitilmekten de korkuyor.

“İnsan ne zaman sevmekten korkar” sorusunu yanıtlayan Mert Yazıcıoğlu şöyle konuştu: “Sevdiği ve değer verdiği insanlar tarafından incitildiği zaman. Ne zaman birini sevse, ne zaman birine bağlansa ona zarar verecekmiş gibi hisseder. Sonra biri çıkar karşısına ve ona sevmeyi yeniden öğretir. Birden hayata bakışın değişir. Gerçek sevgiyi tattığın zaman artık umutsuzluğa kapılmazsın. Umudumuzu kaybetmeyelim!”

Hayatta iyi şeyler yapmanın önemine de işaret eden oyuncu, yıkmanın her zaman daha kolay olduğuna değindi. Yazıcıoğlu, “Fakat unutmamalıyız ki ne kadar zor olursa olsun, bazen daha iyi şeyler yapmak için yaptıklarını yıkman gerekebilir” diye de ekledi.

Mert Yazıcıoğlu'nun büyük bir korkusu var! 7