Ana sayfa Sosyal Medya Selahattin Paşalı için aşk korkutucu ve acı bir anlam taşıyor!

Selahattin Paşalı için aşk korkutucu ve acı bir anlam taşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemde dikkat çeken oyunculardan birisi de Selahattin Paşalı.. İlk olarak 2017 yılında Kalp Atışı dizisinde rol alan oyuncu, ardından Bir Umut Yeter ve Leke dizilerinde bulundu.Ancak asıl dikkat çektiği dizi Babil’deki Hakan karakteri oldu.

Selahattin Paşalı, Aşk 101 dizisinde de Osman karakterini canlandırdı. Bu günlerde çok konuşulan Aşk 101 dizisindeki performansı ile beğenilen Selahattin Paşalı, aşk konusundaki fikirlerini açıkladı. Based İstanbul dergisinin sorularını yanıtlayan oyuncu, aşkı korkutucu buluyor. Ayrıca aşk onun için acı anlamına da geliyor.

Selahattin Paşalı için aşk korkutucu ve acı bir anlam taşıyor! 8

İşte Selahattin Paşalı’nın aşk tanımı: “Bazen libido ile karıştırıldığını düşünüyorum mesela, asla aşkın sonsuz olduğuna inanmıyorum. Bazen aşkın narsist bir şey olduğunu düşünüyorum. Karşındakinin gözündeki sana yani kendine aşık olma durumu. Nedense bende aşk korkutucu, eşittir acı anlamına da geliyor. “Kavuşursan meşk olur, kavuşamazsan aşk olur” sözü gibi. İnsan bir şeyi elde ettiğinde, elde edilenin değeri azalıyor diye düşünüyorum. Tutku ölürse her şey ölüyor. Bu zamana kadar mantıkla hareket etmek bana daha güvenli geldi.”

Selahattin Paşalı, aşık olduğu kişiyi zamanla tanımak ve hayattaki duruşu görmek istiyor. Aynı derde ortak olmayı ve kişisel özelliklerini de zamanla fark edip sevmeyi önemsiyor.

Selahattin Paşalı için aşk korkutucu ve acı bir anlam taşıyor! 9