Ana sayfa Sosyal Medya Merve Çağıran, Kalp Yarası dizisinde bambaşka imajıyla hayranlarını mest etmeye geliyor!

Merve Çağıran, Kalp Yarası dizisinde bambaşka imajıyla hayranlarını mest etmeye geliyor!

tarafından ker_def

Büyük merakla beklenen Kalp Yarası dizisinin ilk bölümü 28 Haziran pazartesi akşamı saat 20.00’da yayınlanacak. Yaz ekranına damga vurması beklenen atv dizisi bir dram yapımı. Fragmanları ile farkını hissettiren dizide Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin ile birlikte diğer başrol oyuncusu Merve Çağıran.

Çocuk isimli diziden sonra uzun süre ekranda görünmeyen oyuncu, bu yapımda İsmail Hacıoğlu ile aşk yaşamaya başlamış ve özel hayatıyla da gündemden düşmemişti. Çağıran, yeni dizisinde çok farklı bir imaja büründü. Oyuncunun hem yeni karakteri hem de yeni imajı çok dikkat çekecek.

Çekimleri Antakya’da yapılan dizinin hikayesi Tomris Giritlioğlu’na ait. Hande Varoğlu karakterini canlandıran oyuncu, ”Yaşam enerjisini çocuksu tarafından alan bir karakter” ifadelerini kullandı.

Merve Çağıran, Kalp Yarası dizisinde bambaşka imajıyla hayranlarını mest etmeye geliyor! 7

Kalp Yarası’nın başrol oyuncularından Merve Çağıran, bölgenin köklü ailelerinden biri olan Varoğlu ailesinin tek kızı Hande’yi izleyicilere sunacak. Merve Çağıran, “Yaşam enerjisini de aldığı çocuksu tarafının ona bazı hatalar yaptırdığı, ona dayatılmış gibi gözüken duyguların aslında ne kadar kalbine ait olduğunu sonra fark edecek bir kadın” diyerek yeni karakterini anlattı.

Yapımını Süreç Film’in üstlendiği, sektörün duayen ismi Tomris Giritlioğlu’nun hikayesinden senaryolaştırılarak ekrana taşınan, medeniyetlerin buluşma noktası Hatay-Antakya’nın etkileyici coğrafyasında geçen Kalp Yarası, sezonun en çok ilgi gören yapımlarından biri olacak.

Kalp Yarası, Pazartesi saat 20.00’de atv’de!