Ana sayfa Sosyal Medya Hercai bitti ama İlay Erkök ile Ahmet Kayakesen ikilisi hala başarının meyvesini topluyor!

Hercai bitti ama İlay Erkök ile Ahmet Kayakesen ikilisi hala başarının meyvesini topluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 3 sezon süren Hercai dizi projesi ekrana veda etti. Midyat’ta çekilen dizi en çok da Akın Akınözü ile Ebru Şahin ikilisinin geniş kitleler tarafından tanınmasını sağladı. Dizide iyi performans gösteren Ahmet Kayakesen ile İlay Erkök de büyük ilgi gördü.

En İyi Dizi Çifti ödülünün sahibi olan Erkök ile Kayakesen, hem çok iyi bir arkadaş hem de çok iyi bir partner olarak akıllarda kaldı. 2017 yılında da Seni Gidi Seni isimli sinema filminde partner olan ikili, aynı zamanda özel hayatlarında da yakın dost konumunda.

Ödül kazanmanın mutluluğunu yaşayan ikili, yaptıkları açıklamada da çok iyi bir arkadaş olduklarına vurgu yaptı. İlay Erkök, “Sanırım enerjimiz ekrana da seyircilere de bizi oylayan herkese geçiyor. Bu çok güzel bir şey. Dostluğumuzun yanı sıra iyi bir partner olmamız da çok önemli bence. O yüzden teşekkür ederiz” diye konuştu.

Ahmet Kayakesen de bu ödüle layık bulanlara teşekkür etti. Oyuncu, “Tabii ki Hercai projesi içerisinde çok değerli oyuncularla çalıştık. Her biri ödüle layık oyuncular. Bizi layık görmüşler, biz de ödülümüzü aldık” diye konuştu.

İkilinin yüksek enerjisi ve uyumları arkadaşlıklarından geliyor. Özel hayatlarında da birbirleri ile görüşen ve tanışıklıkları eskiye dayanan ikili, bu durumun avantajını Hercai projesinde de yaşadı.

İlay Erkök, “Birbirimize karşı tamamen rahat olabiliyoruz. Aramızda bi mesafe hiçbir zaman olmadı” diye konuştu.

Hercai projesinden daha önce tanışmış olmalarının avantajını hatırlatan Ahmet Kayakesen, “Bazı toleransları sağlayabiliriz. Güzel uyumumuz var” ifadesini kullandı.