Ana sayfa Sosyal Medya Sol Yanım dizisindeki başarısı Emre Dinler’e aynı yönetmenden bir fırsat daha getirdi!

Sol Yanım dizisindeki başarısı Emre Dinler’e aynı yönetmenden bir fırsat daha getirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1995 yılında Hatay’da dünyaya gelen Emre Dinler, mankenlik yaptıktan sonra oyuncu olarak ekranlara gelmeye başladı.2013 yılında güzellik yarışmasında 3. olan Emre Dinler, sonraki süreçte hızlı bir popülerlik yaşadı.

Emre Dinler’in dizilerle tanışması ise Söz isimli asker dizisindeki Tahir rolüyle oldu. Dizi setlerine alışan, oyunculuğu da seven Emre Dinler, üst üste farklı yapımlarda bulundu. Oyuncu, Gülperi isimli dizideki Mesut karakteri ile dikkat çekmişti.

Yasak Elma dizisinde Ömer olarak bir süre ekranda izlediğimiz oyuncu, ayrıca Star TV’de de kendisine yer buldu. Emre Dinler, Star TV ekranında yayınlanan Sol Yanım dizisindeki Barbar karakteri ile sevildi. Oyuncu hızlı bir kariyer yükselişi sergilediği bu dönemde yeni bir proje için de anlaşma yaptı.

Sol Yanım dizisindeki başarısı Emre Dinler'e aynı yönetmenden bir fırsat daha getirdi! 7

Emre Dinler, dizilerden sonra ilk sinema filmine hazırlanıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre oyuncu Allah Yazdıysa Bozsun isimli sinema filminin kadrosuna katıldı.

Lara 1 Yapım tarafından hazırlıkları süren filmin yönetmenliğini ise Hercai, Çatı Katış Aşk ve Sol Yanım dizilerinden hatırlayacağınız Barış Yöş yapıyor.

Emre Dinler, son dizisindeki yönetmeni ile yeniden setlerde buluşmaya hazırlanıyor.